Keystone logo
Western University Faculty of Health Sciences Master of Science in ergotherapie (MScOT)
Western University Faculty of Health Sciences

Master of Science in ergotherapie (MScOT)

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

May 2024

CAD 37.410 *

Op de campus

* internationaal | voor Canadese staatsburger of permanente inwoner: $ 11.294

Invoering

Ergotherapie is een dynamisch, internationaal erkend beroep in de gezondheidszorg dat zich bezighoudt met het mogelijk maken van beroep om de gezondheid, het welzijn, de sociale inclusie en de sociale rechtvaardigheid op individueel, gezins-, gemeenschaps- en maatschappelijk niveau te bevorderen.

Door gebruik te maken van diverse onderwijsmodaliteiten in combinatie met ervaringsleren en onderzoek, bereidt het MScOT-programma toekomstige ergotherapeuten voor op een betekenisvolle, beroepsgerichte praktijk door een plek te bieden voor kritisch denken, samenwerking, een lokaal-tot-mondiaal perspectief en een focus op sociale rechtvaardigheid en sociale rechtvaardigheid. eigen vermogen.

Dit programma combineert klassikaal leren en groeps-/individuele studie, in combinatie met veldwerkervaringen om de theoretische inhoud en vaardigheden te integreren die essentieel zijn voor de praktijk. Leerervaringen reiken verder dan het klaslokaal en omvatten expertseminars en gastcolleges, mogelijkheden voor internationale studie, klinische mentoring en onafhankelijke studies.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen