Keystone logo
William James College

William James College

William James College

Invoering

Vanuit onze nieuwe campus in Greater Boston leidt William James College studenten op voor carrières die voldoen aan de groeiende vraag naar toegang tot hoogwaardige, cultureel competente psychologische diensten voor individuen, gezinnen, gemeenschappen en organisaties, zowel lokaal als over de hele wereld.

We bieden programma's voor afgestudeerden die aandacht besteden aan de behoeften van kwetsbare bevolkingsgroepen, waaronder kinderen in nood en de behoeften van specifieke bevolkingsgroepen zoals Latino's en veteranen, evenals organisaties en leiders die voorop lopen bij het creëren van sociale verandering. De basis van onze training biedt groeiende professionals praktische ervaring op meer dan 350 locaties voor veldplaatsing en bereidt hen voor op het aanpakken van de complexe problemen in een steeds diverser wordende wereld.

William James College , geworteld in ervaringsonderwijs, voorziet studenten van de tools om een onmiddellijke impact en blijvend verschil te maken in diverse gemeenschappen en organisaties, en met een scala aan populaties over de hele wereld.

Locaties

  • Newton

    Wells Avenue,1, 02459, Newton

    Vragen