Keystone logo
Wright State University

Wright State University

Wright State University

Invoering

Wright State University is een nationale openbare universiteit in Dayton, Ohio met meer dan 11.000 studenten. De universiteit biedt 315-opleidingen en bestaat uit vijf hogescholen, twee scholen en een filiaalcampus in Celina, Ohio. Vernoemd naar de gebroeders Wright, biedt Wright State University uitzonderlijk, betaalbaar onderwijs.

Wright State University , gelegen op 13 kilometer ten noordoosten van het centrum van Dayton, Ohio, bedient jaarlijks meer dan 11.000 studenten en biedt 315 undergraduate, graduate, doctorale en professionele opleidingen aan via vijf hogescholen en twee scholen. De universiteit heeft ook een filiaalcampus, Wright State University -Lake Campus, aan de oevers van Grand Lake St. Marys in Celina, Ohio. Wright State University werd genoemd ter ere van luchtvaartpioniers Orville en Wilbur Wright, die 's werelds eerste succesvolle vliegtuig uitvonden in hun Dayton-fietsenwinkel. In feite voerden de gebroeders Wright de meeste van hun vroege testvluchten uit op Huffman Prairie, op slechts een klein eindje rijden van onze Dayton-campus.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Dayton

    Colonel Glenn Highway,3640, 45435, Dayton

Vragen