Keystone logo
Xavier University School of Medicine

Xavier University School of Medicine

Xavier University School of Medicine

Invoering

Xavier University School of Medicine (XUSOM) werd opgericht in 2005 en is gecharterd door de regering van Aruba met toestemming van het ministerie van Onderwijs van Aruba. Gelegen in Oranjestad, de hoofdstad van Aruba, worden de studenten de Caribische medische school voorzien van een veilige sfeer om zich te concentreren op hun studie. Als de grootste stad in Aruba, Oranjestad kan gemakkelijk bereikt worden met directe vluchten vanuit de hele wereld.

Onze Amerikaanse cursussen worden gegeven door gerenommeerde artsen uit de VS die zich inzetten voor het onderwijs. De Caribische medische school student aan de faculteit ratio is 25-1, waarin studenten voorziet van een geïndividualiseerde leeromgeving. Alle laboratoria en klaslokalen hebben state of the art apparatuur, zoals een lcd-projectoren, grafieken en anatomie musea. Geplastificeerde menselijke lijken gebruikt worden voor onderwijs en dissectie. Anatomische dissecties uitgevoerd op Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal, het lokale ziekenhuis in Aruba.

Vele winkelcentra, overheidsgebouwen en fast food restaurants bevinden zich op loopafstand van de Caribische medische school. De nabijheid van het centrale busstation maakt de student een gemakkelijke toegang tot alle delen van het eiland.

De campus zelf is een onlangs gerenoveerde, moderne faciliteit bestaat uit meer dan 125.000 vierkante meter. De gehele faciliteit is voorzien van centrale airconditioning en is uitgerust met draadloze technologie in heel. Studenten worden gegarandeerd beveiligde toegang tot de campus te allen tijde, zo XUSOM heeft 's nachts en in het weekend security officers ter plaatse. De campus omvat een levendige multiculturele sfeer waar alle leerlingen zich geaccepteerd voelen en comfortabel.

Locaties

  • Oranjestad

    Xavier University School of Medicine, Aruba Santa Helenastraat #23 , , Oranjestad

    Vragen