Keystone logo

18 Master Opleidingen in Gezondheidszorg Gezondheidszorgtechnologie Biomedische technologie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • Gezondheidszorg
  • Gezondheidszorgtechnologie
  • Biomedische technologie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Gezondheidszorg Gezondheidszorgtechnologie Biomedische technologie

Studenten die hun opleidingen verder na het krijgen van een bachelor's degree kiezen vaak om te kunnen deelnemen in masteropleidingen. Dergelijke programma's zijn ook verplicht voor studenten doctoraten kan krijgen. Studenten met een master's graden krijgen specialistische kennis die meestal positioneert hen hogere salarissen en banen met meer verantwoordelijkheid.

Wat is een Master in Biomedical Engineering? Biomedische technologie richt zich op de analyse en ontwerp van oplossingen in de biologie en geneeskunde. Zo kan een biomedische technicus kiest om een ​​kunstmatig orgaan of een apparaat om een ​​persoon opnieuw gebruiken arm ontwikkelen. Het overkoepelende doel van deze techniek is om de kwaliteit en effectiviteit van de patiëntenzorg te verbeteren. Hiertoe hoger niveau biomedische engineering onderwijs gaat klassikale zo goed werkt als hands-on, practica. Studenten werken met vloeistof en vaste monteurs, biomaterialen en biologische wetenschappen.

Studenten profiteren van vele voordelen van deze opleiding. Bijvoorbeeld, kan een master's degree van een persoon om een ​​onderzoeksteam te leiden kwalificeren, en studenten te bevorderen vaak de praktische engineering design vaardigheden.

Universiteiten bieden wereldwijd programma in de biomedische engineering. Daardoor zijn de kosten van dergelijke programma's hangt af van de school. Studenten moeten contact opnemen met de hogescholen voor specifieke informatie over de kosten en altijd grondig onderzoek programma's.

Studenten die biomedische engineering graden krijg je verschillende opties. Velen gaan naar tandheelkundige of medische school (of al die ervaring) om praktische biomedische toepassingen in de patiëntenzorg. Sommige verkrijgen wet graden om te werken als octrooigemachtigden. Biomedische ingenieurs werken in ziekenhuizen als onderdeel van de therapie teams en in onderzoekslaboratoria. Ze werken ook in productie-omgevingen en in kantoren.

Biomedische techniek studenten hebben de mogelijkheid van het nemen van lessen part-time of full-time.Studenten met andere verantwoordelijkheden kunnen genieten van de keuze van het nemen van online lessen, die veel universiteiten bieden. Om te beginnen, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.