Keystone logo

27 Master Opleidingen in Gezondheidszorg Biomedische studies Biomedische Wetenschappen 2024

Filters

Filters

  • Master
  • Gezondheidszorg
  • Biomedische studies
  • Biomedische Wetenschappen
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (27)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Gezondheidszorg Biomedische studies Biomedische Wetenschappen

Studenten krijgen masters om vele redenen. Misschien willen zij meer gespecialiseerde kennis op een bepaald gebied, evenals meer verantwoordelijkheden en een hoger salaris. Daarnaast kunnen ze een doctoraat en moeten eerst een master's degree te verdienen. Een master's degree is een manier voor een persoon om te laten zien dat hij extra onderwijs en opleiding in een veld.

Wat is een Master in de medische biologie? Medische biologie is de studie van biologische processen zoals moleculaire en cellulaire stichtingen en evolutie. De master's degree is vooral gericht op studenten die van plan zijn om doctoraten te krijgen. Cursussen is zowel in de klas en in het laboratorium. Studenten kunnen keuzevakken op maat in de richting van hun eigen belangen. Bijvoorbeeld electieve klasse onderwerpen zijn vaak de tumor biologie, metabole ziekten en neurobiologie. Studenten een belangrijk onderzoeksproject ook.

De voordelen van een medische biologie graad zijn genoeg.Studenten verbeteren van hun high-level technologie vaardigheden, kan internationaal en vaak complete projecten in de lijn studeren met hun passies.

Universiteiten over de hele wereld bieden biomedische programma's. Daartoe moeten de leerlingen specifieke scholen en onderzoeksprogramma's om een ​​idee van de geschatte kosten te krijgen, of contact opnemen met de scholen. Studenten moeten altijd onderzoek exacte programma-eisen om de beste match mogelijk te garanderen.

Studenten die graden biomedische master's krijgen bewegen vaak onmiddellijk in doctoraatsprogramma's. Zelfs als ze dat niet doen, hebben ze vaak veel mogelijkheden. Medische biologie afgestudeerden werken in medisch onderzoek en medische schrijven, met patenten, en in klinische studies. Veel werk als principal investigators in het onderzoek. Ze worden ook gebruikt door academische instellingen en bedrijven en ziekenhuizen.

Biomedische studenten kunnen lessen part-time of full-time.Hoewel veel hands-on werk nodig is, kunnen sommige programma's online leren te bieden voor de klas componenten. Naar de school voor u te vinden, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.