Keystone logo

5 Master Opleidingen in Gezondheidszorg Geestelijke gezondheidszorg Psychologie Gedragswetenschappen 2024

Filters

Filters

  • Master
  • Gezondheidszorg
  • Geestelijke gezondheidszorg
  • Psychologie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Gezondheidszorg Geestelijke gezondheidszorg Psychologie Gedragswetenschappen

Een master's degree is het eerste niveau van postdoctoraal werk. Studenten die aanzienlijke kennis van een bepaald onderwerp willen opdoen of hun kansen op werk willen verbeteren, mogen dit geavanceerde leren uitvoeren gedurende een periode van 18 tot 24 maanden.

Wat is een Master in Behavioral Science? Het is een opleiding die is ontworpen voor mensen met een bachelordiploma in de sociale wetenschappen of vergelijkbare vakken die hun opleiding willen voortzetten. Studenten die voor deze cursus zijn ingeschreven, bespreken in het algemeen de ethiek en professionaliteit die vereist is om in het veld te werken. Ze kunnen ook verschillende onderzoeksmethoden en effectieve vormen van interventie voor psychologische problemen leren. Tijdens het tweede jaar kunnen studenten de kans krijgen om zich verder te specialiseren door verschillende bevolkingsgroepen of disciplines zoals gezinstherapie of psychotherapie te bestuderen.

Afgestudeerden kunnen geweldige communicators worden als ze spreken met mensen van alle verschillende leeftijden en economische standen. Ze kunnen ook hun kritische denk- en onderzoeksvaardigheden aanscherpen. Deze vaardigheden kunnen de kansen op loopbaanontwikkeling vergroten en afgestudeerden helpen om een ​​zinvol en duurzaam verschil in het leven van mensen te maken.

Het behalen van een masterdiploma is een investering, maar het is vaak een goede investering. De kosten variëren sterk, afhankelijk van de instelling en de duur van het programma, dus studenten moeten scholen raadplegen voor het huidige collegegeld.

Degenen die afstuderen met een masterdiploma in gedragswetenschap, leren vaardigheden die hen geschikt maken voor vele carrières, maar een van de meest voorkomende paden is om een ​​psycholoog te worden met een specialiteit zoals gezinsbegeleiding of adolescentiegedrag. Andere afgestudeerden volgen een baan als raadgever in gedrags- en mentale gezondheid of worden reclasseringsbegeleiders. Er is ook veel werk aan de winkel in gedragsonderzoek. Sommige afgestudeerden willen misschien directeur zijn van outreach-programma's of samenwerken met lobbyisten om te werken voor preventieve wetgeving.

De meeste hogescholen en universiteiten bieden masterprogramma's aan en bieden vaak uitstekende begeleiding, aangezien studenten deelnemen aan intensief cursuswerk en stages. Er zijn ook veel online-opties die flexibiliteit bieden, zowel in tijd als locatie. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.