Keystone logo

15 Master Opleidingen in Gezondheidszorg Wereldwijde gezondheidszorg Gezondheidsopleiding 2024

Filters

Filters

  • Master
  • Gezondheidszorg
  • Wereldwijde gezondheidszorg
  • Gezondheidsopleiding
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Gezondheidszorg Wereldwijde gezondheidszorg Gezondheidsopleiding

Masterprogramma's bieden studenten die na het baccalaureaat hebben de mogelijkheid om een ​​onderwerp van interesse diepgaand te bekijken terwijl ze over het algemeen hun studie in ongeveer twee jaar voltooien. De uitgebreide training en academische inhoud vergroten de kans dat een student doorgroeit naar een loopbaangebied waarvoor gespecialiseerde instructie vereist is.
Wat is een master in gezondheidseducatie? Voor studenten die een voorsprong willen zien in gezondheidseducatie en welzijn, is de masteropleiding in gezondheidseducatieprogramma ideaal. Dit programma gaat dieper in op de relaties tussen culturele, fysieke, epidemiologische en psychosociale elementen die een gezonde levensstijl beïnvloeden. Cursussen kunnen strategieën zijn in gezondheidseducatie, volksgezondheid, ethische en culturele factoren bij beslissingen over gezondheid of de ontwikkeling en implementatie van programma's.
Studenten met een masterdiploma doen ervaring op in organisatie en multi-tasking. Scripties schrijven geeft studenten uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden en onderzoeksmethoden. Afgestudeerde studenten kunnen leiderschapskwaliteiten demonstreren terwijl ze ideeën en protocollen voor gezond leven implementeren.
De cursussen die betrokken zijn bij een master in gezondheidseducatie zijn beschikbaar via zowel afstandsonderwijs als campusomgevingen. Hoewel veel cursussen vergelijkbaar zijn tussen instellingen, vereisen sommige specialisaties stages of toepassingsgerichte ervaringen. Deze hebben invloed op de aanwezigheidskosten en elke instelling geeft een samenvatting van het collegegeld en de kosten.
De geavanceerde opleiding ontwikkeld in een graduate programma bereidt studenten voor op vele carrièremogelijkheden, of het kan worden gebruikt als een basis voor verdere afgestudeerde cursussen. Afgezien van werken als opvoeders of gezondheidscoaches, kunnen afgestudeerden hun vaardigheden nuttig vinden voor een loopbaan als analist voor de volksgezondheid of voor beleidsdeskundigen. Een afgestudeerde kan zijn of haar kennis gebruiken als wellnessregisseur of -coördinator bij een gezondheidsclub of onderwijsinstelling of werken in een medische omgeving, zoals een langdurige zorg of een faciliteit voor begeleid wonen.
Een graduate programma in gezondheidseducatie legt de nadruk op de onderlinge samenhang van gezondheid en milieu, waardoor een mogelijkheid ontstaat voor studie die wereldwijd of cultureel wordt beïnvloed. Als zodanig kan een master in gezondheidseducatie lokaal of wereldwijd worden nagestreefd. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.