Keystone logo

Afstand leren Master Opleidingen in Gezondheidszorgcommunicatie in Hongkong voor 2024

Filters

Filters

  • Master
  • Gezondheidszorg
  • Afstand leren
Vakgebieden
    Biowetenschappen (0)Energiestudies (0)Gezondheidszorg (0)Kunststudies (0)Levensvaardigheden (0)Milieustudies (0)Natuurwetenschappen (0)Onderwijskunde (0)Rechtenstudies (0)Sociale Wetenschappen (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Er voldoen geen programma's aan uw zoekcriteria. Verfijn uw filters.

Clear filters

Popular education type

Afstand leren Master Opleidingen in Gezondheidszorgcommunicatie

Een communicatieprogramma voor de gezondheidszorg leert studenten hoe ze gezondheidsinformatie beter kunnen communiceren, of het nu tussen een patiënt en een arts is, op een afdeling voor de gezondheidszorgadministratie, in een volksgezondheidscampagne of in een les over gezondheidseducatie.

Hong Kong, gevonden aan de zuidkust van China, het land is een van de twee speciale administratieve regio's in de Republiek China. Hong Kong 's hoger onderwijs wordt geplaatst in de structuur van de Engelse en internationale systemen. Het wordt beheerd door het land 's Education Bureau.

Online of afstandsonderwijs verwijst naar het gebruik van elektronische media en informatie- en communicatietechnologieën (ICT) in het onderwijs. Met online leren heeft men altijd en overal toegang tot onderwijs met een beschikbare internetverbinding.