Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 5 Master Opleidingen in Neurowetenschap 2023

5 Master Opleidingen in Neurowetenschap 2023

Overzicht

Het nemen van twee tot drie jaar in beslag, een master's degree kan in een verscheidenheid van onderwerpen worden verdiend. Deze graad wordt meestal verdiend na de voltooiing van een undergraduate onderwijs, en veel studenten kiezen om het personeelsbestand in te voeren of hogere studies voort te zetten na het behalen van het.

Wat is een Master in Neuroscience? Deze opleiding biedt studenten met een diep inzicht in de structuur en functie van het menselijk brein en het zenuwstelsel. Onderwerpen zoals anatomie van de hersenen, geestelijke ziekte, cognitieve ontwikkeling en plasticiteit zijn normaal gedekt. Cursussen in de anatomie, biochemie, psychologie en zelfs antropologie zal meestal nodig zijn voor het afstuderen. Dit programma is research-intensieve, dus een aanzienlijke hoeveelheid tijd wordt doorgebracht in het laboratorium.

Als een graad student, kunt u genieten van diverse voordelen en de voordelen. Als u hoopt om een ​​hoger salaris te verdienen, kan een master's degree u helpen om het te doen.Aangezien werkgevers vaak uitzicht degree studenten gunstiger, zult u waarschijnlijk een gemakkelijkere tijd vinden en behouden van werk dan anderen.

De kosten van het verdienen van deze graad verschilt van land tot land. Elke school mag zijn eigen tarieven vast te stellen, dus je moet dit ook in gedachten houden. Voor meer diepgaande financiële informatie, moeten de leerlingen rechtstreeks contact opnemen met hun school naar keuze.

Na het behalen van dit diploma, de overgrote meerderheid van de afgestudeerden kiezen om neurowetenschappers geworden. Sommige van deze professionals werken in klinische omgevingen helpen van andere medische professionals, zoals therapeuten, psychiaters en neurologen met de zorg en de evaluatie van de patiënten. Velen kiezen om het veld in te voeren onderzoek, in de hoop om behandelingen voor neurologische aandoeningen, aandoeningen en blessures te vinden. Onderzoek neurowetenschappers kunnen zelfs studies of wetenschappelijke tijdschriften te publiceren.

Er zijn vele manieren om een ​​master's degree te verdienen.Als u liever een online leerprogramma, vindt u er veel scholen nu deze optie aanbiedt. Om te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • Master
  • Natuurwetenschappen
  • Biologie
  • Neurowetenschap
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat