Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 6 Master Opleidingen in Orthodontie 2024

6 Master Opleidingen in Orthodontie 2024

Overzicht

Een master bereidt studenten voor op een carrière in hun vakgebied. Deze geavanceerde graad duurt vaak één tot twee jaar in beslag en kan worden genomen op universiteiten en particuliere hogescholen over de hele wereld.

Wat is een Master in de orthodontie? Deze richt zich op het vakgebied van de tandheelkunde dat is gekoppeld aan foutieve uitlijningen tussen de tanden en kaak structuren. Studenten kunnen anticiperen op het nemen van lessen in het skelet diagnose, klinische praktijk, chirurgische correctie, tandheelkundige materialen, onderzoek, craniofaciale groei, chirurgische orthodontie, milieuveiligheid, en professionele en ethische praktijk. Hands-on training om procedures en technieken voor het uitlijnen kaken en rechttrekken tanden wijd verspreid in het programma zal leren.

Er zijn tal van voordelen aan het verdienen van een orthodontie graad. Niet alleen krijg je te glimlachen en het vertrouwen van mensen te verbeteren, je baan vooruitzichten zijn ook gunstig.Niet alleen is de banengroei verwacht in het veld, maar het gemiddelde salaris voor orthodontisten is hoger dan veel andere beroepen.

Het collegegeld en vergoedingen verwacht voor een orthodontie programma zal variëren van de ene plaats naar de andere. De locatie en de reputatie van de school, de duur van het programma, en ingezetenschap kosten zijn allemaal factoren. Zodra studenten hun keuzes hebben versmald, is het het beste om direct contact op met de scholen om erachter te komen wat de financiële eisen zijn.

Zodra studenten zijn gegaan door de lange onderwijsproces en residency programma, kan afgestudeerden van een succesvolle carrière in de orthodontie te streven. De meeste mensen kiezen ervoor om hun eigen praktijk te openen, hoewel sommige deelnemen aan een tandheelkunde groep of partnerschap. Voor degenen die niet willen om te werken met de patiënten, kunnen zij ervoor kiezen om les te geven aan de hogeschool of graduate niveau, of zelfs deelnemen aan medisch onderzoek.

De online database maakt het gemakkelijk voor onderzoek en vergelijken de tandheelkunde scholen.Nu beginnen, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • Master
  • Gezondheidszorg
  • Tandheelkunde
  • Orthodontie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat