Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 18 Master Opleidingen in Voedingswetenschappen 2023

18 Master Opleidingen in Voedingswetenschappen 2023

Overzicht

Studenten die een bachelor's degree kan willen hun opleiding voort te zetten om een ​​master's degree te verdienen. Met een hoger niveau van het onderwijs, kan een persoon in aanmerking voor een loopbaan met meer verantwoordelijkheid en prestige dat komt ook met de mogelijkheid om een ​​hoger salaris te ontvangen.

Wat is een Master in Nutrition? Deze Health Science graad wordt aangeboden door universiteiten, hogescholen en online leren instellingen. Cursussen gebaseerd op een wetenschappelijke achtergrond die moet omvatten biologie, chemie, en psychologie. Voor deze geavanceerde graad, zal klassikale instructie meer richten op voeding, voedsel systeembeheer, diëtetiek en andere voedsel wetenschap verwante opleidingen. Er is ook toezicht klinisch werk dat nodig is om een ​​graad. Studenten die met succes een voedings-programma kan ook extra modules te oefenen op de referenties en het verkrijgen van vergunningen te voltooien. Voortgezet onderwijs is een must als de wetenschap veranderingen en het onderzoek wordt voortgezet.

Deze master's degree zal helpen ontwikkelen studenten interpersoonlijke vaardigheden om goed te werken met het grote publiek en patiënten op zoek naar advies. Met deze en andere vaardigheden, afgestudeerden zijn in staat om betere kansen te verzekeren op het gebied van de gezondheid van de wetenschap.

Nutrition's zijn internationaal verkrijgbaar en kunnen variëren in kosten, afhankelijk van de locatie en instelling. Studenten moeten contact opnemen met het Admissions Office van de school die ze willen wonen aan de vergoedingen en andere kosten die verband houden met het verdienen van een graad te begrijpen.

Met een voedings-master kan een student in staat zijn om een ​​carrière als voedingsdeskundige of diëtist te hebben. Banen beschikbaar zijn, zowel in de medische instellingen en food service bedrijven. Sommige fitnesscentra zal ook een voedingsdeskundige op het personeel. Voedingsdeskundigen kunnen kiezen zich te specialiseren in hun vakgebied, gericht op een bepaalde demografische of werkomgeving. Weer anderen kan een particuliere praktijk vast te stellen.

Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van een master's degree in het gebied van voeding zijn, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • Master
  • Gezondheidszorg
  • Voedingswetenschappen
  • Voedingswetenschappen
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat