Keystone logo

1 M.D. Opleidingen in Artsassisentie in Pittsburgh, Verenigde Staten voor 2024

Filters

Filters

  • M.D.
  • Verenigde Staten
  • Gezondheidszorg
  • Geallieerde gezondheidszorg
  • Medisch assistentie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

M.D. Opleidingen in Artsassisentie

Pittsburg ligt in Pennsylvania, USA. Deze stad heeft een hoog aanzien in de industrie en innovaties in aluminium, glas, scheepsbouw, aardolie-, sport-, voedingsmiddelen, auto's en elektronica. Vanwege veel mogelijkheden de inheemse en buitenlandse afgestudeerden en promovendi krijgen een goede baan met in de stad.

Wat is doktersassistentie?
Physician assisting is een gebied van de geneeskunde dat zich bezighoudt met het verlenen van zorg aan patiënten. Arts-assistenten werken onder toezicht van gediplomeerde artsen en voeren veel van dezelfde taken uit als zij, zoals het afnemen van medische geschiedenissen, het uitvoeren van lichamelijke onderzoeken, het bestellen en interpreteren van diagnostische tests en het geven van voorlichting aan patiënten. Physician assistants dienen ook vaak als aanspreekpunt tussen patiënten en hun artsen, die informatie verstrekken en de zorg coördineren.

Wat zijn de voordelen van het studeren van Physician Assisting?
Enkele van de voordelen van het studeren van doktersassistentie zijn onder meer het verkrijgen van een uitgebreid begrip van het medische veld, het ontwikkelen van sterke klinische vaardigheden en het vertrouwd raken met de nieuwste medische technologieën. Er is veel vraag naar doktersassistenten en veel studenten kiezen ervoor om dit carrièrepad te volgen om anderen te helpen kwaliteitsvolle gezondheidszorg te ontvangen. Bovendien verdienen arts-assistenten vaak competitieve salarissen en genieten ze van arbeidstevredenheid.

Welke graden zijn beschikbaar in Physician Assisting?
Een arts-assistentiediploma kan worden behaald bij veel verschillende soorten instellingen, waaronder community colleges, universiteiten en medische scholen. De meeste PA-programma's vereisen dat studenten een bachelordiploma hebben, hoewel sommige scholen programma's aanbieden met een pre-professionele fase die kan worden voltooid zonder een voorafgaand diploma. De tijd die nodig is om een artsassistentieprogramma te voltooien, varieert afhankelijk van het type instelling en de specifieke vereisten van het programma, maar de meeste studenten voltooien hun studie binnen vier jaar.

Wat ga ik studeren tijdens mijn opleiding Arts-assistentie?
Het curriculum voor een arts-assistentieopleiding omvat doorgaans cursussen in medische terminologie, anatomie en fysiologie, farmacologie, diagnostische tests en patiëntenzorg. Studenten nemen ook vaak deel aan klinische rotaties, waardoor ze praktijkervaring opdoen met het werken met patiënten. Veel programma's vereisen dat studenten een bachelordiploma in de gezondheidszorg of aanverwanteervaring hebben.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Een doctor in de geneeskunde is een zeer geavanceerde graad die ongeveer zes jaar werk vereist. Veel MD-programma's vereisen een combinatie van klaswerk, research papers, en hands-on klinische praktijk om studenten als artsen te certificeren.