Keystone logo

10 MSc Opleidingen in Gezondheidszorg Wereldwijde gezondheidszorg Gezondheidssystemen 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Gezondheidszorg
  • Wereldwijde gezondheidszorg
  • Gezondheidssystemen
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Gezondheidszorg Wereldwijde gezondheidszorg Gezondheidssystemen

Een MSc, of Master of Science, is een postgraduaat dat een dieper begrip en bredere basis van kennis van een gebied van studie geeft. Afgekort als MSc in Europa en het Gemenebest en MS in de Verenigde Staten, het is internationaal beschikbaar.

Wat is een MSc in Health Systems? Een systeem van gezondheidszorg, ook bekend als een gezondheidszorg, is de organisatie van mensen, faciliteiten, en de informatie die de diensten in de gezondheidszorg te leveren aan een populatie. Een master's degree in het veld is een dieper begrip van de manier waarop deze systemen werken en de impact die een individu kan hebben op hen. De evolutie van de gezondheidszorg planning genereert een steeds veranderende en steeds groeiende gebied van de werkgelegenheid, te beginnen bij de lokale gezondheidszorg facility management en het bereiken in hoge regeringsfunctionarissen leiderschap.

Een MSc geeft de mate houder van nieuwe carrièremogelijkheden op het gebied van de gezondheidszorg, evenals het verhogen van winstpotentieel binnen de huidige loopbaan.De geleerde vaardigheden zal niet alleen de carrière van het individu, maar ook toestaan ​​dat de individuele aan het zorgstelsel dat hij of zij dient te verbeteren.

Kosten om een ​​MSc kan drastisch verschillen van school tot school en van land tot land te verkrijgen. Vorige cursussen en de gekozen wijze van levering (online of in de klas instructie) zal ook invloed hebben op de kosten.

Degenen met een Master of Science in Health Systems kan kiezen uit een verscheidenheid van loopbaantrajecten. Opties in een klinische of onderzoekscapaciteit in overvloed, net als die in het onderwijs en consulting. De mate zal afgestudeerden om zich te concentreren op de gezondheid van de levering van elk facet van het systeem dat ze serveren, van een lokaal niveau om een ​​internationale. Beheer van de gezondheidszorg is een wereldwijde behoefte, en de opties voor de scherpstelling zijn alleen beperkt door de individuele capaciteiten.

Een MSc-diploma in de gezondheidszorg is voor u beschikbaar, ongeacht uw behoeften.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.