Keystone logo

48 MSc Opleidingen in Gezondheidszorg Gezondheidszorgstudies Gezondheidszorgmanagement 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Gezondheidszorg
  • Gezondheidszorgstudies
  • Gezondheidszorgmanagement
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (48)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Gezondheidszorg Gezondheidszorgstudies Gezondheidszorgmanagement

Focussen op een veld in meer diepte dan een bachelor diploma 's, een Master of Science (MSc) betreft een opleiding in een wetenschappelijke of wetenschapsgerelateerde onderwerp. Een typische graad duurt een tot drie jaar in beslag, de studenten met een dieper begrip van de vereiste om professioneel te gaan in verschillende gebieden onderwerp.

Wat is een MSc in Healthcare Management? Deze programma's uit te breiden van de student 's kennis van de werking van de gezondheidszorg systemen en de vereisten om hen te steunen, het onderzoeken economische impact, educatie en communicatie, en de operationele methoden. Studenten zullen doorgaans leren de essentie van het succesvol managen van alle niveaus van de medische zorg faciliteit en de expertise om een ​​duurzame aanpak van de gezondheidszorg te ontwikkelen. Lessen verkennen manieren van werken met medische professionals, patiënten en gemeenschappen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de zorg wordt verstrekt en ziekenhuizen en andere faciliteiten effectief en efficiënt te functioneren.

Het verdienen van een MSc in Healthcare Management verbetert het begrip van best practices op het gebied van een afgestudeerde. Deze diepgaande kennis opent doorgaans mogelijkheden voor promotie naar leidinggevende posities.

De kosten van een Master of Science is afhankelijk van de breedte van het specifieke programma. Met meerdere opties internationaal beschikbaar zijn, controle met een bepaalde school is de meest eenvoudige manier om een ​​schatting te krijgen.

Een MSc in Healthcare Management is vaak nodig om door te gaan naar hogere leidinggevende posities in de gezondheidszorg. Verschillende niveaus van het management banen beschikbaar zijn in ziekenhuizen en klinieken, non-profit medische organisaties, en medisch onderwijs instituten. Gezondheidszorg managers toezicht personeel en samenwerken met artsen en verpleegkundigen in samenwerking met patiënten en gemeenschappen, de behandeling van de toediening van zorginstellingen over de hele wereld.

Master-opleidingen kan worden verkregen via zowel part-time of full-time curriculum en drukker studenten kunnen de flexibiliteit van het nemen van een online-klasse de voorkeur. Als u de beschikbare opties te verkennen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.