Keystone logo

MSc Opleidingen in Levensmiddelentechnologie 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Gezondheidszorg
Vakgebieden
    Biowetenschappen (0)Energiestudies (0)Gezondheidszorg (0)Kunststudies (0)Levensvaardigheden (0)Milieustudies (0)Natuurwetenschappen (0)Onderwijskunde (0)Rechtenstudies (0)Sociale Wetenschappen (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Er voldoen geen programma's aan uw zoekcriteria. Verfijn uw filters.

Clear filters

MSc Opleidingen in Levensmiddelentechnologie

Master of Science graden zijn postdoctorale academische programma's toegekend aan studenten zich te concentreren op de wetenschappelijke studie van een bepaald onderwerp. Het programma duurt meestal tussen de één en drie jaar in beslag na het behalen van een Bachelor of Science.

Wat is een MSc in Food Science? Het doel van het programma is om studenten uit te rusten met een fundamenteel begrip van de fysische, chemische, gedrags-, en de biologische wetenschap achter het behoud, de verwerking, de evaluatie, met behulp van, en het inspecteren van voedsel voor publieke consumptie. Cursussen kunnen variëren tussen universiteiten, maar de meeste core-klassen zijn de verwerking van levensmiddelen, chemische en fysische veranderingen in de voeding, industriële microbiologie, voedsel chemie en biochemie, voedsel sensorische wetenschap en functionele activiteiten en interacties.

Voordelen voor studenten verdienen van een Master of Science omvatten een betere toegang tot de mogelijkheden in de industrie van de studie, verbeterde communicatieve vaardigheden, grotere verantwoordelijkheden baan en salaris, en op lange termijn netwerkmogelijkheden met alumni en collega's.

De kosten van het verdienen van een Master of Science verschilt afhankelijk van de locatie van de school en de lengte-programma. Studenten worden aangemoedigd om te controleren met de individuele universiteiten om inschrijvingsgelden en kosten verwachtingen te bepalen.
Afgestudeerden van het programma kan een uitgebreid scala van loopbanen binnen de food industrie op gebieden zoals onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, verkoop en marketing, productie, de academische wereld, of internationale overheid. Potentiële carrièremogelijkheden onder biochemicus, voedselveiligheid inspecteur, volksgezondheid ambtenaar, voedsel wetenschapper, kwaliteitsborging manager, voedsel toxicoloog, voedsel wetenschapper, wetenschappelijk onderzoeker, technologie ontwikkelaar, natuurlijke producten onderzoeker, en plant manager.Sommige voedsel wetenschap afgestudeerden ervoor kiezen om hun onderwijs te bevorderen en te wonen medische, wet of tandheelkundige school.

Veel handige en flexibele internationale mogelijkheden bestaan ​​voor de Master of Science programma's op de campus en online. De meeste universiteiten bieden full-en part-time lessen in distance learning modules om drukke professionals tegemoet te komen. Om te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.