Keystone logo

58 MSc Opleidingen in Gezondheidszorg Wereldwijde gezondheidszorg Publieke Gezondheid 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Gezondheidszorg
  • Wereldwijde gezondheidszorg
  • Publieke Gezondheid
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (58)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Gezondheidszorg Wereldwijde gezondheidszorg Publieke Gezondheid

Opleiding Een master richt zich op het leveren van studenten met een meer diepgaande studie op het gebied van hun keuze. Het is een graduate niveau programma dat ongeveer twee jaar in beslag neemt. Natuurlijk kan de doorlooptijd variëren van school tot school.

Wat is een Master in Public Health? Een master's degree in de volksgezondheid is gericht op aspecten van de gezondheidszorg management, het voorkomen van ziekten en het behoud van gezondheid binnen het algemene publiek. Volksgezondheid gaat het publiek te informeren en het houden van de leden zo gezond mogelijk door het elimineren van risico's en het verspreiden van diensten in de gezondheidszorg. Een programma voor volksgezondheid leert studenten over de verschillende aspecten van de gezondheidszorg. Studenten zullen epidemieën, besmettelijke ziekten, risicofactoren, ouderenzorg, natuurrampen en andere zorgwekkende situaties te bestuderen om de algehele gezondheid van de schaamstreek. Het programma zal ook betrekking hebben op aspecten van het beheer, administratie, ethiek, beleid en onderwijs gezondheidszorg.

Een persoon die een master's degree behaalt in de volksgezondheid is bereid om te werken in posities van autoriteit in het veld, en de mate kunnen mensen in staat stellen om hun bestaande loopbaan in de volksgezondheid te bevorderen. Graad houders over het algemeen meer verdienen dan hun niet-graden houden tegenhangers en vind dat er meer kansen op werk zijn voor hen open.

De kosten van een programma kan sterk variëren op basis van de gekozen school. Het is het makkelijkst om de financiële steun kantoor contact op uw school te informeren over de exacte kosten.

Afgestudeerden van een programma voor volksgezondheid in staat zijn om werk te vinden in een verscheidenheid van gebieden binnen de medische gemeenschap. Afhankelijk van de vorige loopbaan van een student, kan hij of zij in staat zijn om te werken bij de overheid, ziekenhuizen, non-profit organisaties en andere zorginstellingen als de volksgezondheid beheerder of liaison.Functiebenamingen kunnen officier van gezondheid, milieu servicemanager, ziekenhuis beheerder, gezondheidsvoorlichting officer, arts en epidemioloog.

Het gebied van de gezondheidszorg is altijd groeit en meer zorgen over de gevaren voor de volksgezondheid, is het gebied van de volksgezondheid veeleisende meer gekwalificeerde kandidaten. Het is een goed moment om het beroep in te voeren. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.