Keystone logo

10 MSc Opleidingen in Gezondheidszorg Spraak- en taalpathologie 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Gezondheidszorg
  • Spraak- en taalpathologie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Gezondheidszorg Spraak- en taalpathologie

Een master's degree bouwt in het algemeen op de kennis opgedaan in een undergraduate degree programma om studenten te helpen vooruit hun opleiding. Deze opleidingen duren vaak tussen de één en drie jaar in beslag en kan voor veel verschillende onderwerpen aan te bieden.

Wat is een MSc in Logopedie? Deze graad is ontworpen om studenten te leren hoe de behandeling van mensen met communicatie stoornissen. De studenten zullen in het algemeen onderwerpen zoals spraak ontwikkeling, psycholinguïstiek, fonetiek en spraakverstaan ​​te bestuderen. Vaak zullen ze ook leren hoe te diagnosticeren en te behandelen gemeenschappelijke taalstoornissen. Degenen die in een masteropleiding kunnen worden verplicht om een ​​proefschrift onderzoeksproject of stage te voltooien om af te studeren.

Het verdienen van een master's degree is een uitstekende manier om belangrijke vaardigheden zoals kritisch denken, problemen oplossen, en communicatie, alsmede technische vaardigheden die vaak van vitaal belang zijn in de echte wereld toepassingen te verbeteren.Een aantal studenten ook voor kiezen om deze mate voort te zetten, omdat degenen die een MSc vaak meer verdienen en sneller vooruit in hun carrière dan degenen die dat niet doen.

De kosten van het verdienen van een MSc in logopedie zal variëren van student tot student en instelling instelling als gevolg van factoren zoals de verschillen collegegeld kosten, unieke vergoedingen structuren, en het veranderen van de kosten van materialen. Studenten moeten zeker contact opnemen met de school die ze geïnteresseerd zijn in om meer over hun financiële verantwoordelijkheid te leren.

Afgestudeerden van een logopedie programma gaan vaak aan de slag als spraak en taal therapeuten, het behandelen van patiënten en hen te helpen leren om taalstoornissen overwinnen. Therapeuten kunnen werken in ziekenhuizen, onderwijssystemen en particuliere praktijken; ze kunnen worden gebruikt door overheden, non-profitorganisaties, of bedrijven. Sommige afgestudeerden ervoor kiezen om door te gaan naar de onderzoekers te worden. Vaak wordt licentiestatus vereist en kunnen meer mogelijkheden bieden voor afgestudeerden.

Als u wilt een MSc in Logopedie verdienen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.