Keystone logo

18 MSc Opleidingen in Gezondheidszorg Tandheelkunde Tandheelkunde 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Gezondheidszorg
  • Tandheelkunde
  • Tandheelkunde
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Gezondheidszorg Tandheelkunde Tandheelkunde

Een Master of Science, of MSc, is een graduate niveau graad. De mate wordt gewoonlijk verdient een hoger kennisniveau verwerven in een specifiek gebied. Een bachelor's degree is meestal nodig, en het programma duurt meestal ongeveer twee jaar in beslag.

Wat is een MSc in de tandheelkunde? Dit programma is ontworpen om geavanceerde training in de methodologie van de tandheelkunde te bieden en om studenten voor te bereiden op onderzoek in het veld. Hoewel het doel is om leerlingen te onderwijzen of onderzoek op het gebied voor te bereiden, kan het worden gebruikt om praktische vaardigheden en kennis te vergroten en zo een stap voor het invoeren van een doctoraat programma. Programma's zullen richten zich vaak op de herziening van uitgebreid literatuuronderzoek naar een scriptie, laboratorium ervaring, en het verzamelen en analyseren van gegevens. Core cursussen meestal betrekking op het gebied van biologische en materiaalkunde met een focus op onderwerpen met betrekking tot orale gezondheid, mondverzorging, aandoeningen en ziekten.

Veel mensen die master's graden in de tandheelkunde nastreven werken al in het veld. In feite is het vaak beschouwd als een manier voor mondhygiënisten om hun carrière verder te ontwikkelen. Het kan echter worden genomen door mensen die gaan doctoraten in de tandheelkunde na te streven als een manier om onderzoekservaring op te doen.

Kosten voor een programma kan sterk variëren, afhankelijk van de school die u kiest te wonen. Het is het beste contact opnemen met de financiële afdeling behulp van uw school om te informeren naar de volledige kosten van het programma.

Afgestudeerden van een master in de tandheelkunde programma zal vaak streven onderzoek posities in het veld. Ze kunnen ook werken in het onderwijs. Bovendien kan toestaan ​​dat een persoon in managementniveau posities binnen het veld tandheelkunde voeren. Werk in openbare functies gezondheidszorg zijn ook een andere carrière optie voor afgestudeerden van dit programma.

Als u klaar bent om gelden voor een MSc in de tandheelkunde programma, dan moet je meer informatie over de programma-opties te verzamelen.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.