Northern Arizona University

Invoering

Over Northern Arizona University

Northern Arizona University is een openbare universiteit biedt undergraduate, graduate en professionele graden van hoge kwaliteit en maatschappelijke waarde. Als student ben je in het midden van de NAU ervaring, die wordt geleid door een toegewijd en onderscheiden faculteit zet zich in voor het onderwijs, de individuele betrokkenheid en toponderzoek.

Overal waar wil je leren

Northern Arizona University biedt meerdere manieren om je diploma te verdienen, of u van plan op studeren aan onze Flagstaff campus, online, of op een van onze locaties in Arizona.

Excellence in toegepast onderzoek

De universiteit is een high-onderzoeksinstelling, het bieden van praktische oplossingen voor problemen die van invloed zijn onze regio, natie, en de wereld. Onze studenten en wereldberoemde faculteit onderzoekers werken samen om oplossingen voor de klimaatverandering, minderheid gezondheidszorg verschillen te ontdekken, het verbeteren van protheses technologie, en het creëren van duurzame oplossingen voor een breed scala aan onderwerpen.

Collegegeld en kosten

We weten college kosten kan soms ontmoedigend, maar waardoor u met een uitstekende prijs is iets waar we zijn erg toegewijd aan:

Uw undergraduate collegegeld tarief is gegarandeerd hetzelfde blijven voor 4 jaar. Als u in een van de 14 in aanmerking komende westelijke staten wonen, zal je collegegeld ongeveer de helft van de out-of-state collegegeld tarief. Onze studenten hebben bijna 25 procent minder schuld van de studentenlening dan het landelijk gemiddelde.

Atletiek

Northern Arizona University heeft 15 NCAA Division I atletiek teams. Wij bieden een uitzonderlijke student-atleet ervaring, culminerend in afstuderen. Onze programma's zijn meerdere malen onderscheiden met de prestigieuze Big Sky Conference Presidents 'Cup, die de algehele atletische succes in de competitie en in academici herkent.

Onze waarden

Excellentie in het onderwijs

Wij bieden een strenge, hoge kwaliteit en betaalbaar onderwijs voor al onze studenten. Zie de geweldige verschillen die veel van onze afgestudeerden hebben gemaakt.

uw succes

Om uw succes in de toekomst te garanderen, zijn we toegewijd aan het plaatsen van de behoeften van u, de leerling, in het centrum van alles wat we doen. Onze onderscheiden professoren zijn vastbesloten niet alleen leer je, maar dienen als mentoren en het werken met je net zo goed. Hier, hands-on leren en de mogelijkheden voor onderzoek en creatieve bezigheden voor u beschikbaar zijn, zelfs als een undergraduate.

Onderwijs op afstand

Het is belangrijk voor ons om alle gekwalificeerde studenten te voorzien van toegang tot het hoger onderwijs. Through The Extended Campussen of Northern Arizona, dan kunt u een diploma op meerdere locaties in Arizona te verdienen.

Verscheidenheid

Vieren en het bevorderen van diversiteit is een hoeksteen van de universiteit. Om u te helpen verbreden je universiteit ervaring, sponsoren we een scala aan internationale mogelijkheden en multiculturele evenementen.

Wij bevorderen opname door je hele universitaire curriculum. Daarnaast creëren we kansen voor alle diverse groepen om hun perspectieven te delen en kennis, zodat alle studenten krijgen een rijke leerervaring. Samen bouwen we een civiele, boeiende, en respectvol campus klimaat waarin alle achtergronden worden gerespecteerd.

Alle studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan onze breed scala aan student clubs en organisaties die uiteenlopende belangen te bevorderen.

Integriteit

Rechtvaardigheid en eerlijkheid zijn niet alleen de eigenschappen van een bewonderenswaardig persoon-zijn ze ook trekken van bewonderenswaardig organisaties. Wij streven naar alleen dat, en zich inzetten voor transparantie en verantwoording te rechtvaardigheid en eerlijkheid in alles wat we doen. Al onze laatste feiten en statistieken is te vinden op het Bureau van Planning en Institutionele Research.

Locaties

  • Northern Arizona University South San Francisco Street , 86011, Flagstaff

Vragen