Keystone logo

12 PhD Opleidingen in Gezondheidszorg Gezondheidszorgtechnologie Biomedische technologie 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Gezondheidszorg
  • Gezondheidszorgtechnologie
  • Biomedische technologie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Gezondheidszorg Gezondheidszorgtechnologie Biomedische technologie

Een Ph.D. wordt toegekend aan studenten na ongeveer vier jaar van cursussen en onderzoek; echter, moet de student al een masterdiploma behaald om een ​​Ph.D. Het verdienen van een Ph.D. erkent afgestudeerden als experts op hun eigen gebied, en het kan mensen helpen om hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Wat is een Ph.D. in Biomedical Engineering? Dit soort programma leidt studenten in de techniek, alsmede informatica, wiskunde, en life sciences om afgestudeerden die bereid zijn om de leiders op het gebied van onderzoek, medische techniek en wetenschap te produceren. Vereiste klassen in deze doctoraatsprogramma meestal betrekking op onderwerpen zoals moleculaire en cellulaire biotechnologie en kwantitatieve fysiologie, evenals het hoogste niveau techniek en wiskunde cursussen. Afhankelijk van het programma, kan de student ook nodig om te schrijven en te verdedigen hun proefschrift aan een panel van deskundigen.

Afgestudeerden met Ph.Ds.meestal ongelooflijk hard werken, toegewijde en georganiseerde vanwege de strenge coursework betrokken bij verdienen hun graden. Zo, deze mensen zijn meestal zeer gewaardeerd op de werkvloer.

Hoewel een doctoraat kan worden verdiend in ongeveer vier jaar voltijdse leerplicht, het werkelijke bedrag van de tijd die het kost om een ​​Ph.D. verdienen kan afhankelijk van de student, de school, en de specifieke programma. Dit betekent dat de kosten kan eveneens variëren. Studenten moeten goed en grondig eventuele scholen te onderzoeken, om bewust te zijn van de fiscale verantwoordelijkheid van het bevorderen van hun onderwijs.

Een geleerde die afgestudeerden met een Ph.D. Biomedische Technologie kan de werkgelegenheid als een biomedisch ingenieur voor onderzoek en ontwikkeling patent bedrijven vinden, als medisch hulpmiddel ontwikkelaar, wetenschappelijke en bioinformatica analist, wetenschappelijk onderzoeker, of als een medisch project manager.Andere afgestudeerden kunnen kiezen om te blijven werken in de academische wereld, en leren of onderzoek aan universiteiten.

Als u meer wilt weten over het verdienen van een Ph.D. in Biomedical Engineering, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.