Keystone logo

3 PhD Opleidingen in Gezondheidszorg Medische studies Cardiologie 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Gezondheidszorg
  • Medische studies
  • Cardiologie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Gezondheidszorg Medische studies Cardiologie

PhD staat voor Doctor of Philosophy, en het is een postgraduaat die vaak bevat een uitgebreide hoeveelheid onderzoek. Programma's die een breed scala van terreinen kan worden gevonden in universiteiten over de hele wereld.

Wat is een doctoraat in de cardiologie? Dit programma is bedoeld voor studenten die willen hun kennis en vaardigheden te vergroten in een verscheidenheid van aspecten in verband met cardiologie. Elk programma zal variëren, maar de studenten zullen vaak de kans krijgen om onderzoek en studie een breed scala aan hartaandoeningen, cardiale interpretatie, interventies, en praktische vaardigheden en leren hoe ze te beheren. Het onderzoek zal vaak worden uitgevoerd om te achterhalen van de oorzaak en de preventie van hart- en vaatziekten.

Studenten die deze mate voordeel na te streven in dat ze bouwen analytisch probleemoplossend vermogen, terwijl ook leren hoe om hoogwaardige medische zorg te ondersteunen. Verdienen deze geavanceerde graad opent een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden na afstuderen.

Het collegegeld en de kosten verbonden aan het behalen van een diploma in cardiologie zal variëren van plaats tot plaats. Er zijn instellingen wereldwijd dat deze mate bieden, zodat de locatie van de school is een grote factor en de duur van het programma. Contact opnemen met de scholen is de beste manier voor studenten om erachter te komen wat collegegeld en vergoedingen zullen zijn.

Met een geavanceerde graad in de cardiologie, kunnen afgestudeerden kiezen uit een aantal van loopbanen. Een optie is hartfysiologie, waarbij fysiologische gegevens worden geanalyseerd voor de diagnose en behandeling van hartziekte. Andere opties zijn sporten cardiologie, klinische cardiale elektrofysiologie en pacing, cardiologie onderzoek, en het instrueren van cardiologie op het undergraduate of masterniveau. Met de juiste medische opleiding, kunnen mensen ook cardiologen en werken in een kliniek of ziekenhuis te worden.

Gebruik onze online database op dit moment.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.