Keystone logo

17 PhD Opleidingen in Gezondheidszorg Wereldwijde gezondheidszorg Epidemiologie 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Gezondheidszorg
  • Wereldwijde gezondheidszorg
  • Epidemiologie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (17)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Gezondheidszorg Wereldwijde gezondheidszorg Epidemiologie

PhD-programma's zijn meestal alleen open voor studenten die ten minste een bachelor's degree hebben afgerond, en misschien een master, en die hebben uitgeblonken in alle aspecten van hun academische carrière. In het algemeen kan een student verwachten dat ten minste vier en potentieel 8 tot 10 jaar wijden aan PhD.

Wat is een doctoraat in de epidemiologie? De missie van een PhD-programma in de epidemiologie is om studenten voor te bereiden op toonaangevende ontwikkelaars van de toekomst van de nieuwe en evoluerende epidemiologische methoden geworden. Dit gebeurt door een uitdagende reeks cursussen met inbegrip van statistische analyse, veldonderzoek en laboratoriumtechnieken om de oorsprong van een bepaalde ziekte te analyseren.

Studenten met een doctoraat in de wetenschap van de epidemiologie noodzakelijkerwijs vaardigheden van onderzoek en het oplossen van problemen te krijgen tijdens hun studie. Afgestudeerden kunnen verwachten te ontstaan ​​met een waardevol inzicht in de complexe trajecten van de ziekte.

Of u nu kiest om uw PhD cursus online of in persoon en of u een inwoner van de staat of het land waar je school ligt een verschil in uw kosten te maken te voltooien. Om een ​​idee van de prijs van een PhD-programma in uw buurt te krijgen, praten met een ervaren financiële hulp counselor.

Professionals met een doctoraat in de epidemiologie kan verwachten om een ​​serieuze voorsprong op minder gevorderde leerlingen, en maken vaak voornaamste kandidaten voor een loopbaan in de overheid, instellingen voor de volksgezondheid, academische instellingen, of particuliere sector. Of u nu kiest voor de weg van onderzoek en onderwijs of het ziekenhuis en gezondheidszorg beheer te volgen, bent u waarschijnlijk in de hogere echelon van de werknemers te worden geplaatst als gevolg van uw kwalificaties.

Met een PhD-programma's nu toegankelijker dan ooit dankzij de komst van de technologie en de onbegrensdheid van reizen, is het makkelijker dan ooit te vinden en inschrijven in de instelling voor u.Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.