Keystone logo

17 PhD Opleidingen in Gezondheidszorg Fysiotherapie Fysiotherapie 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Gezondheidszorg
  • Fysiotherapie
  • Fysiotherapie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (17)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Gezondheidszorg Fysiotherapie Fysiotherapie

Na het voltooien van een master's degree, sommige studenten ervoor kiezen om de hoogste collegiale diploma te behalen. Een Doctor of Philosophy (PhD) richt zich op de kennis die studenten nodig hebben voor het schrijven, onderzoek en onderwijs. Dit type opleiding duurt vaak acht jaar in beslag.

Wat is een doctoraat in de fysiotherapie? Een doctor in de Fysiotherapie richt zich op de wetenschap achter fysieke revalidatie. Studenten in dit programma bij te wonen lezingen, congressen en lessen die zich richten op evidence-based methoden van fysiotherapie. Omdat dit soort programma bereidt studenten voor op een breed scala van terreinen, maar ook onderzoek doen en schrijven papers om hun eigen bevindingen met betrekking tot fysiotherapie showcase. Aan het einde van het programma, zal een student doorgaans in staat zijn om te diagnosticeren en behandelen van lichamelijke beperkingen, evenals onderwijzen toekomstige fysiotherapeuten, patiënten of hun families.

Het nemen van deze cursus is gunstig, omdat de studenten krijgen een grondige kennis van oefeningen, motivatie technieken, onderwijs methodes, belangenbehartiging gereedschappen en apparatuur gebruiken. Een PhD in fysiotherapie kan betrekking hebben op sportgeneeskunde, geriatrie, kindergeneeskunde, orthopedie, hart- en vele andere gebieden van de geneeskunde.

Er zijn veel verschillende scholen die dit soort opleiding bieden. Vanwege dat, de kosten varieert sterk. Het hangt af van de school, het land waar de school is en zelfs als u het nemen van de cursus online of op de campus, dus je moet altijd direct contact op met de school voor deze informatie.

Met een PhD in fysiotherapie, kunt u een leidende rol in de fysiotherapie posities te krijgen. U kunt ook deelnemen onderzoeksteams om nieuwe behandelingen te ontwikkelen of te leren op een college-niveau. Je kunt werken als een prive-fysiotherapeut, te nemen op een not-for-profit rol of werken in de publieke sector.Zodra u deze mate, moet u beslissen of u liever onderzoek zou doen, te leren of te werken met patiënten, omdat u de mogelijkheid om alles te doen zal hebben.

Het aanvragen van het programma is eenvoudig. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.