Keystone logo

22 PhD Opleidingen in Gezondheidszorg Gezondheidswetenschappen 2024

Filters

Filters

 • PhD
 • Gezondheidszorg
 • Gezondheidswetenschappen
Vakgebieden
 • Gezondheidszorg (22)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  PhD Opleidingen in Gezondheidszorg Gezondheidswetenschappen

  Het verdienen van een doctoraat kan helpen afgestudeerden vooruitgang in hun onderzoek en het kan leiden tot een betere professionele vaardigheden en capaciteiten. Terwijl een PhD kan worden verdiend in ongeveer vier jaar onderwijs, kan dit leiden tot een leven van belangrijke studie en prestaties.

  Wat is een PhD in Gezondheidswetenschappen? Het ontvangen van deze opleiding bereidt afgestudeerden voor een loopbaan als opvoeders, bestuurders, onderzoekers en beleid leiders. Cursussen in de gezondheidswetenschappen programma omvat onderwerpen als data-analyse, de hedendaagse gezondheidszorg wetenschap kwesties, het uitvoeren en de financiering van onderzoek en ethische en professionele verantwoordelijkheden. Na voltooiing van hun cursussen, zullen de studenten moeten presenteren en verdedigen van een scriptie die nieuwe en originele kennis presenteert het veld gezondheidswetenschappen.

  Tijdens zijn studie aan een doctoraat te verdienen, studenten verbeteren van hun communicatie, probleemoplossend en kritisch denken vaardigheden als hun analytische vaardigheden, waardoor ze een waardevol lid van de werkplek.

  De kosten van het behalen van een doctoraat in de Health Sciences kan sterk variëren, afhankelijk van de school, de student en de opleiding. Om volledig te begrijpen van de financiële verantwoordelijkheid van het verdienen van een doctoraat, kunnen studenten terecht bij potentiële scholen en grondig onderzoek elke school programma.

  Personen die afstuderen met een doctoraat in Health Sciences zijn in hoge vraag, omdat ze kunnen werken in veel verschillende gezondheid en wetenschap gerelateerde gebieden. Veel afgestudeerden kiezen voor een verblijf in de academische veld en leren of deelnemen aan onderzoeksteams aan een universiteit, terwijl andere mensen kunnen werken als bestuurders in de zorg in ziekenhuizen en community health services, zoals klinische onderzoekers en als gezondheidszorg managers.

  Veel scholen zijn beschikbaar dat aanbod PhD-programma's die full-time, part-time en online studenten van over de hele wereld tegemoet te komen.Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over het verdienen van je PhD in Health Sciences zijn, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.