Keystone logo

4 PhD Opleidingen in Gezondheidszorg Gezondheidszorgstudies Gezondheidszorgmanagement 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Gezondheidszorg
  • Gezondheidszorgstudies
  • Gezondheidszorgmanagement
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Gezondheidszorg Gezondheidszorgstudies Gezondheidszorgmanagement

Een doctoraat in de filosofie, of een PhD, is de meest geavanceerde mate dat bij studenten kan worden verleend en wordt gezien als de academische prestaties van een mensenleven. In de meeste landen een promotie maakt de mate houder om te werken in een vooruitgeschoven positie in zijn of haar gekozen discipline of les te geven aan een universitair niveau.

Wat is een doctoraat in Healthcare Management? Studenten die geïnteresseerd zijn in het invullen van hun gezondheidszorg beheer PhD zal worden opgeleid tot experts in een breed scala van onderwerpen die betrekking hebben op zowel de zakelijke en gezondheidswetenschappen. Cursussen nodig kunnen zijn onderwerpen als bedrijfskunde, het gezondheidsbeleid, de volksgezondheid of de wereldwijde gezondheidszorg. Studenten met een bachelor of master in het veld hebben reeds de basis gelegd voor deze zeer geavanceerde cursus werk.

Studenten die hun doctoraat te verdienen in de ruime, relevante en noodzakelijke gebied van de gezondheidszorg management zal komen weg met human resource vaardigheden zoals leiderschap en het oplossen van problemen, evenals praktische know-how die hen ten goede zal komen als toekomstige werknemers.

De gemiddelde kosten van een PhD-programma varieert sterk. Collegegeld en vergoedingen zal verschillen met de school zelf, de geografische locatie en uw individuele financiële mogelijkheden.

Vanwege de steeds veranderende wereld van de politiek, zijn carrière in de gezondheidszorg het management voortdurend open te stellen, eist meer deskundigen in het veld. Als promovendus in de gezondheidszorg management, kunt u een carrière als een ziekenhuis beheerder of een afdeling regisseur in een kliniek, hospice of verzekeringskantoor verkrijgen. U kunt ook werken als een research director, data-analist, consultant of nationale politiek adviseur vinden. U kunt ook worden gewezen op het gebied van onderwijs en onderzoek op het gebied van de gezondheidszorg management.

Als je jezelf kunt zien gaan voor uw doctoraat in Healthcare Management, kijk dan niet verder dan het brede online programma vermelding aangeboden. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.