Keystone logo

1 PhD Opleidingen in Laboratoriumwetenschap 2024

Filters

Filters

 • PhD
 • Gezondheidszorg
 • Geallieerde gezondheidszorg
 • Laboratoriumwetenschap
Vakgebieden
 • Gezondheidszorg (1)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  PhD Opleidingen in Laboratoriumwetenschap

  Een doctoraat is de hoogste graad die door honderden onderwijsinstellingen over de hele wereld. Vereisen een studie die meerdere jaren in beslag neemt, dit diploma geeft aan dat een student een expert niveau van begrip heeft bereikt in zijn of haar vakgebied. PhD zijn verkrijgbaar in vele verschillende onderwerpen, waaronder diverse medische vakgebieden.

  Wat is een doctoraat in de Medische Laboratorium? Deze graad gaat diepe studie van klinisch laboratorium wetenschap, met inbegrip van zowel de gemeenschappelijke en zeldzame procedures, onderzoekspraktijken, pathologie, opzet van de test, en de veiligheidsprocedures. Studenten kunnen worden verplicht om een ​​onderzoeksproject of scriptie als onderdeel van hun studie te voltooien en moet een goed begrip van hoe de echte wereld onderzoekslaboratoria werken.

  Vele voordelen komen met een doctoraat in de Medische Laboratorium. Deze graad biedt studenten een wijziging van kritische vaardigheden, zoals het oplossen van problemen, kritisch denken, onderzoekstechnieken, en de technische bekwaamheden te verbeteren.Daarnaast kunnen de studenten vinden dat een doctoraat opent carrières die anders niet beschikbaar zijn, het verlenen van zowel respect en een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt.

  De kosten van het behalen van een doctoraat in de Medische Laboratorium zal variëren van programma tot programma. Zorg ervoor dat u contact opnemen met de school waar je geïnteresseerd zijn in de financiële informatie, en te bepalen of u compatibel met het programma voordat u zich inschrijft zijn.

  Een aantal verschillende banen kunnen met een doctoraat in de Medische Laboratorium studies worden nagestreefd. Studenten kunnen natuurlijk kiezen om te werken in een laboratorium, het uitvoeren van speciale procedures, het ontwerpen van nieuwe tests, of het beheren van activiteiten in een lab. Afgestudeerden van deze programma's worden ook vaak gekwalificeerd om leraren of professoren geworden, het opleiden van andere studenten over lab procedures. Veel promovendi ook kiezen voor een loopbaan in het medisch onderzoek voort te zetten.

  Als je wilt naar een doctoraat in de Medische Laboratorium verdienen, dan bent u op de juiste plek.Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.