Keystone logo

13 PhD Opleidingen in Traditionele geneeskunde 2024

Filters

Filters

 • PhD
 • Gezondheidszorg
 • Alternatieve geneeskunde
 • Traditionele geneeskunde
Vakgebieden
 • Gezondheidszorg (13)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  PhD Opleidingen in Traditionele geneeskunde

  Degenen die willen hun opleiding aan de verst mogelijke niveau te verlengen wellicht geïnteresseerd zijn in een doctoraat. Het verkrijgen van een doctoraat betekent dat studenten vele jaren en veel inspanning in het verdienen van hun titel van expert op een bepaald gebied van studie hebben gezet.

  Wat is een doctoraat in de traditionele Chinese geneeskunde? Deze geavanceerde graad gaat een grondige studie van de aspecten van de traditionele Chinese geneeskunde, die kunnen bestaan ​​uit acupunctuur en carrosserie, Oost kruidenformules, Chinese dieet en voeding protocollen, of de filosofieën van oosterse genezing. Cursus werk voor studenten op dit niveau is vaak streng en complex.

  Als alternatieve geneeswijzen beoefent giek wereldwijd, doet het gebied van Oost-geneeskunde. Studenten zullen profiteren van een PhD-programma in de Chinese geneeskunde, niet alleen door het verbreden van hun horizon als de gezondheid van deskundigen, maar ook het verbeteren van hun organisatorische, analytische en brede systemen denkvaardigheden.

  Zoals het geval is met enige mate van onderzoek, zullen de kosten van inschrijving in en het invullen van een PhD-programma in de Chinese geneeskunde variëren van school tot school. Praat met uw toekomstige financiële hulp raadgever voor meer informatie over de kosten van het programma dat u kiest uit te vinden.

  Carrièremogelijkheden voor mensen met een PhD in de traditionele Chinese geneeskunde variëren sterk van als zelfstandige in de zelfstandige praktijk als arts van oosterse geneeskunde aan het werken in een ziekenhuis, kliniek of de gezondheidszorg faciliteit. Veel traditionele Chinese geneeskunde afgestudeerden ook voor kiezen in de arena's van onderwijs en onderzoek te gaan op één van de vele alternatieve medische instituten wereldwijd.

  Als u klaar bent om te gaan op uw jacht op de ideale traditionele Chinese geneeskunde PhD-programma voor u te krijgen, surfen op het handige lijst dienst die zowel nationale als internationale mogelijkheden biedt. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.