Keystone logo

43 PhD Opleidingen in Gezondheidszorg Wereldwijde gezondheidszorg 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Gezondheidszorg
  • Wereldwijde gezondheidszorg
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (43)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Gezondheidszorg Wereldwijde gezondheidszorg

Personen die een dorst naar kennis zijn uitstekende kandidaten voor het behalen van een doctoraat. Een doctoraat is de hoogste graad kunt u verkrijgen en deze educatieve programma kan leiden tot een ongelooflijke professionele mogelijkheden, evenals de kans om bij te dragen tot een bron van kennis en informatie.

Wat is een doctoraat in de Global Health? Dit educatieve programma instrueert studenten met behulp van informatie uit het gebied van epidemiologie, sociale wetenschappen, economie en biostatistiek om beter te begrijpen gezondheid vraagstukken waarmee de wereld van vandaag. Studenten zullen deelnemen aan cursussen die onderwerpen dekken, zoals besmettelijke ziekten, moeder en kind, volksgezondheidsbeleid, en de gezondheidszorg, en ze zullen ook begrijpen belangrijke theorieën over de gezondheid van de economie, medische antropologie, en de effecten van politieke invloeden op ziekte.

Het verdienen van een doctoraat in de Global Health leert afgestudeerden verantwoordelijk, effectieve leiders die het belang van doorzettingsvermogen, organisatie en samenwerking te begrijpen. Deze personen zijn onmisbaar op de werkplek en in de arena van de wereldwijde gezondheid en welzijn.

Terwijl sommige doctoraat graden kan worden verdiend in ongeveer vier jaar, kunnen andere promovendi langer duren, afhankelijk van de student, school, en het programma. Als de eisen veranderen, neemt ook de kosten, dat is waarom studenten worden aangemoedigd om hun potentieel scholen te onderzoeken, om bewust te zijn van de financiële verantwoordelijkheid van het verdienen van hun diploma.

Studenten die een doctoraat in Global Health verdienen worden voorbereid voor een loopbaan in de academische wereld, organisatorisch leiderschap, het gezondheidsbeleid, en onderzoek.Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om les te geven als hoogleraar of beheerder graduate programma aan een universiteit, of ze kunnen werken als analisten, technische adviseurs voor de ramp reactie teams, onderzoek bestuurders voor bedrijven of farmaceutische bedrijven, of de gezondheid van de bestuurders voor de lokale, nationale en internationale organisaties.

Als u geïnteresseerd bent in het maken van een verschil in de gezondheid en het welzijn van mensen over de hele wereld zijn, dan is het behalen van een doctoraat in de Global Health kan goed zijn voor jou. Om te beginnen, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.