Studiebeurzen

Beurzen zijn financiële beloningen die worden aangeboden door universiteiten of andere onderwijsorganisaties om studenten financieel te ondersteunen bij hun studie. Studiebeurzen worden toegekend op basis van financiële behoefte, academische bekwaamheid, het algemeen belang, atletisch of artistiek vermogen, of een combinatie van het bovenstaande.

Keystone studiebeurzen voor undergraduates

Keystone Academic Solutions biedt vier studiebeurzen voor bachelors aan, elk ter waarde van 2.000 USD. De studiebeurzen worden aangeboden aan studenten met een goede academische achtergrond die kunnen aantonen gemotiveerd te zijn om de wereld door middel van hun opleiding ingrijpend te veranderen. Maak een account aan op onze websites, zoek vervolgens naar opleidingen over de hele wereld en dien een studieaanvraag in. Vraag vóór 31 mei 2021 de Keystone Scholarship aan, stuur een acceptatiebrief van een van de universiteiten die op onze websites staan vermeld en ontvang een van onze vier beurzen om uw studie te helpen financieren!

Keystone studiebeurzen voor graduates

Keystone Academic Solutions biedt twee studiebeurzen voor masters aan, ter waarde van 4.000 USD en 10.000 USD. De studiebeurzen worden aangeboden aan studenten met een goede academische achtergrond die kunnen aantonen gemotiveerd te zijn om de wereld door middel van hun opleiding ingrijpend te veranderen. Maak een account aan op onze websites, zoek vervolgens naar opleidingen over de hele wereld en dien een studieaanvraag in. Vraag vóór 31 mei 2021 de Keystone Scholarship aan, stuur een acceptatiebrief van een van de universiteiten die op onze websites staan vermeld en ontvang een van onze vier beurzen om uw studie te helpen financieren!