American University of Antigua

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

American University of Antigua (AUA) College of Medicine is een instelling die zich toelegt op het creëren van toekomstige generaties van artsen die de door hen vertegenwoordigde gemeenschappen dienen. Die gemeenschappen zijn vaak ondervertegenwoordigd op medisch gebied en worden weerspiegeld in de diversiteit van ons studentenlichaam. Opgericht in 2004, heeft de AUA meer bereikt dan sommige scholen in tientallen jaren hebben. AUA loopt voorop bij het aanpakken van het verwachte tekort aan artsen, met name op het gebied van eerstelijnszorg, gezinsgeneeskunde en interne geneeskunde. Onze faculteit van wereldklasse doet er alles aan om zichzelf toegankelijk te maken voor studenten en een leeromgeving te creëren waarin hands-on training de norm is.

Een korte blik op enkele van de grootste successen van AUA zal potentiële aanvragers een zelfvertrouwen geven over hun beslissing om AUA serieus te overwegen:

 • AUA is goedgekeurd, erkend en geaccrediteerd door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, de New York State Education Department, de Medical Board of California, het Florida Department of Education en de Caribbean Accreditation Authority for Education in Medicine and other Health Sciences. Wij zijn een van de slechts drie Caribische medische scholen met deze onderscheidingen.
 • Het eerste slagingspercentage van AUA voor USMLE, stap 1, het belangrijkste examen voor Amerikaanse en Caribische medische studenten, is 96%.
 • AUA heeft een groeiend netwerk van 35 ziekenhuisfilialen in de Verenigde Staten en Canada.
 • AUA heeft twee baanbrekende programma's met Florida International University (FIU). Het Clinical Clerkship Certificate-programma maakt het mogelijk dat studenten al hun klinische basisrotaties doorlopen die zijn aangesloten bij FIU's Herbert Wertheim College of Medicine (HWCOM), terwijl het AUA-FIU Global MD-programma onderzoekskansen, medische Spaanse training biedt en zich richt op de sociale determinanten van gezondheid in binnen- en buitenland.
 • Titel IV (federale) financiering, Canadese federale leningen, VA-uitkeringen en beurzen zijn beschikbaar voor gekwalificeerde aanvragers.

Voor studenten die zich toeleggen op het studeren van medicijnen, gepassioneerd zijn over het dienen van hun gemeenschap en zich voorstellen dat ze lokaal en wereldwijd op de behoeften van de gezondheidszorg reageren, is de AUA een ideale keuze.

MISSIE EN GESCHIEDENIS

American University of Antigua (AUA) College of Medicine is een innovatieve medische school die zich richt op het bieden van een op de leren afgestudeerde opleiding van de hoogste kwaliteit, het bieden van kansen aan ondervertegenwoordigde minderheden, het bevorderen van een diverse academische gemeenschap en ervoor zorgen dat afgestudeerden de vaardigheden en attitudes ontwikkelen van levenslang leren, mededogen en professionaliteit. We bieden ook studenten aan die anders geen medische opleiding zouden kunnen krijgen met de tools om succesvolle artsen te worden.

AUA is opgericht met de toewijding om achtergestelde gemeenschappen te ondersteunen en het dreigende tekort aan artsen aan te pakken met de nadruk op eerstelijnszorg. Als zodanig erkent de universiteit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om het veld van de geneeskunde te bevorderen en de volgende generatie artsen en zorgprofessionals te leiden om in te spelen op wereldwijde gezondheidszorgbehoeften.

ACCREDITATIES EN GOEDKEURINGEN

Voor veel Caribische medische scholen duurt het meer dan een decennium om deze erkenningen te ontvangen, maar de toewijding van AUA om de hoogste academische normen te handhaven, is niet onopgemerkt gebleven door overheidsjurisdicties, externe instanties en internationale accreditatie-instanties. In een recordtijd is de universiteit een van de weinige die prestigieuze accreditaties heeft verworven die werden verdiend nadat uitgebreide evaluaties de buitengewone kwaliteit van de faciliteiten, het curriculum, de middelen, de faculteit, het bestuur en de studentenorganisatie van de AUA bevestigden. Deze erkenningen laten onze studenten toe deel te nemen aan klinische stages en onze afgestudeerden om residenties te beveiligen en gelicenseerde artsen te worden in de Verenigde Staten en Canada.

 • Amerikaanse ministerie van Onderwijs
 • Erkend door de medische raad van Californië
 • Licentie verleend aan de commissie voor onafhankelijke educatie van het Florida Department of Education
 • Goedgekeurd door de afdeling Onderwijs van New York
 • Geaccrediteerd door de Caribbean Accreditation Authority for Education in Medicine and Other Health Professions (CAAM-HP)
 • Erkend door de Medische Raad van India (MCI)
 • Erkend door de American Association of Physicians of Indian Origin (AAPI) als de leider in het internationale medische onderwijs.
 • Lid van de Academische Impact van de Verenigde Naties (UNAI)
 • Vermeld in de International Medical Education Directory (IMED) en de World Health Organization (WHO)
 • Afgestudeerden komen in aanmerking voor deelname aan het National Resident Matching Program (NRMP) en de Canadese Resident Matching Service (CaRMS)
 • National Association of Emergency Medical Technicians (NAEMT)

Locaties

Saint John's

Address
Jabberwock Rd
Saint John's, Saint John, Antigua en Barbuda