Lees de Officiële Beschrijving

American University of Antigua (AUA) College of Medicine is een instelling die zich toelegt op het creëren van toekomstige generaties van artsen die de door hen vertegenwoordigde gemeenschappen dienen. Die gemeenschappen zijn vaak ondervertegenwoordigd op medisch gebied en worden weerspiegeld in de diversiteit van ons studentenlichaam. Opgericht in 2004, heeft de AUA meer bereikt dan sommige scholen in tientallen jaren hebben. AUA loopt voorop bij het aanpakken van het verwachte tekort aan artsen, met name op het gebied van eerstelijnszorg, gezinsgeneeskunde en interne geneeskunde. Onze faculteit van wereldklasse doet er alles aan om zichzelf toegankelijk te maken voor studenten en een leeromgeving te creëren waarin hands-on training de norm is.

Een korte blik op enkele van de grootste successen van AUA zal potentiële aanvragers een zelfvertrouwen geven over hun beslissing om AUA serieus te overwegen:

 • AUA is goedgekeurd, erkend en geaccrediteerd door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, de New York State Education Department, de Medical Board of California, het Florida Department of Education en de Caribbean Accreditation Authority for Education in Medicine and other Health Sciences. Wij zijn een van de slechts drie Caribische medische scholen met deze onderscheidingen.
 • Het eerste slagingspercentage van AUA voor USMLE, stap 1, het belangrijkste examen voor Amerikaanse en Caribische medische studenten, is 96%.
 • AUA heeft een groeiend netwerk van 35 ziekenhuisfilialen in de Verenigde Staten en Canada.
 • AUA heeft twee baanbrekende programma's met Florida International University (FIU). Het Clinical Clerkship Certificate-programma maakt het mogelijk dat studenten al hun klinische basisrotaties doorlopen die zijn aangesloten bij FIU's Herbert Wertheim College of Medicine (HWCOM), terwijl het AUA-FIU Global MD-programma onderzoekskansen, medische Spaanse training biedt en zich richt op de sociale determinanten van gezondheid in binnen- en buitenland.
 • Titel IV (federale) financiering, Canadese federale leningen, VA-uitkeringen en beurzen zijn beschikbaar voor gekwalificeerde aanvragers.

Voor studenten die zich toeleggen op het studeren van medicijnen, gepassioneerd zijn over het dienen van hun gemeenschap en zich voorstellen dat ze lokaal en wereldwijd op de behoeften van de gezondheidszorg reageren, is de AUA een ideale keuze.

MISSIE EN GESCHIEDENIS

American University of Antigua (AUA) College of Medicine is een innovatieve medische school die zich richt op het bieden van een op de leren afgestudeerde opleiding van de hoogste kwaliteit, het bieden van kansen aan ondervertegenwoordigde minderheden, het bevorderen van een diverse academische gemeenschap en ervoor zorgen dat afgestudeerden de vaardigheden en attitudes ontwikkelen van levenslang leren, mededogen en professionaliteit. We bieden ook studenten aan die anders geen medische opleiding zouden kunnen krijgen met de tools om succesvolle artsen te worden.

AUA is opgericht met de toewijding om achtergestelde gemeenschappen te ondersteunen en het dreigende tekort aan artsen aan te pakken met de nadruk op eerstelijnszorg. Als zodanig erkent de universiteit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om het veld van de geneeskunde te bevorderen en de volgende generatie artsen en zorgprofessionals te leiden om in te spelen op wereldwijde gezondheidszorgbehoeften.

ACCREDITATIES EN GOEDKEURINGEN

Voor veel Caribische medische scholen duurt het meer dan een decennium om deze erkenningen te ontvangen, maar de toewijding van AUA om de hoogste academische normen te handhaven, is niet onopgemerkt gebleven door overheidsjurisdicties, externe instanties en internationale accreditatie-instanties. In een recordtijd is de universiteit een van de weinige die prestigieuze accreditaties heeft verworven die werden verdiend nadat uitgebreide evaluaties de buitengewone kwaliteit van de faciliteiten, het curriculum, de middelen, de faculteit, het bestuur en de studentenorganisatie van de AUA bevestigden. Deze erkenningen laten onze studenten toe deel te nemen aan klinische stages en onze afgestudeerden om residenties te beveiligen en gelicenseerde artsen te worden in de Verenigde Staten en Canada.

 • Amerikaanse ministerie van Onderwijs
 • Erkend door de medische raad van Californië
 • Licentie verleend aan de commissie voor onafhankelijke educatie van het Florida Department of Education
 • Goedgekeurd door de afdeling Onderwijs van New York
 • Geaccrediteerd door de Caribbean Accreditation Authority for Education in Medicine and Other Health Professions (CAAM-HP)
 • Erkend door de Medische Raad van India (MCI)
 • Erkend door de American Association of Physicians of Indian Origin (AAPI) als de leider in het internationale medische onderwijs.
 • Lid van de Academische Impact van de Verenigde Naties (UNAI)
 • Vermeld in de International Medical Education Directory (IMED) en de World Health Organization (WHO)
 • Afgestudeerden komen in aanmerking voor deelname aan het National Resident Matching Program (NRMP) en de Canadese Resident Matching Service (CaRMS)
 • National Association of Emergency Medical Technicians (NAEMT)

Deze school biedt ook:

M.D.

American University of Antigua

Studenten die zich inschrijven voor het BSc in Health Sciences-programma aan de Manipal University kunnen zich inschrijven voor het Doctor of Medicine (MD) -programma aan ... [+]

Manipal University is een van de grootste particuliere universiteiten van het land en registreert meer dan 25.000 studenten uit verschillende disciplines. De universiteit biedt een verscheidenheid aan disciplines om te volgen, van undergraduate tot postdoctorale programma's in Engineering & Information Technology, Management, Bio-Technology, Interior Design & Architecture en Media & Communication aan haar studenten.

BSc in Health Sciences is een zeer interdisciplinair programma gericht op het bieden van uitstekende mogelijkheden voor studenten om te beginnen aan veelbelovende loopbaantrajecten. Het werd geïntroduceerd met de visie om studenten te voorzien van de kennis en vaardigheden die zij nodig hebben om voorop te lopen in de geneeskunde en wetenschappelijk onderzoek.... [-]

Antigua en Barbuda Saint John's
September 2019
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
American University of Antigua

Door het curriculum biedt AICASA alle nodige middelen voor toekomstige MD's en andere gezondheidswetenschappers om hun opleiding op het goede spoor te krijgen. ... [+]

AICASA

American International College of Arts and Sciences - Antigua (AICASA) biedt training in gezondheidswetenschappen en cursussen aan studenten om de basis voor graden in geneeskunde en andere aanverwante gezondheidsberoepen vast te stellen of te versterken. Studenten die rechtstreeks van de middelbare school komen en die het pad naar een MD-opleiding kennen, willen een opleiding volgen bij AICASA om een ​​AS in Health Sciences te behalen.

AICASA is van mening dat iedereen met het talent, de drive en de passie om een ​​gekwalificeerde arts te zijn, de mogelijkheid om die droom te realiseren niet mag worden ontzegd. Het college biedt een verscheidenheid aan niet-gegradueerde cursussen met de nadruk op de pre-medische en gezondheidswetenschappen en biedt vele opties, die allemaal kunnen leiden tot de mogelijkheid om een ​​MD-graad * of een Associate of Science (AS) -graad in Gezondheidswetenschappen te behalen .... [-]

Antigua en Barbuda Saint John's
September 2019
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
American University of Antigua

Het Global MD-programma is een uitgebreid longitudinaal traject van vier jaar op het gebied van mondiale gezondheid dat is geïntegreerd in het curriculum van de American ... [+]

GLOBALE GEZONDHEID MD

American University of Antigua College of Medicine (AUA) Global MD-programma wordt uitgevoerd in samenwerking met Florida International University (FIU).

Het Global MD-programma is een uitgebreid longitudinaal traject van vier jaar op het gebied van mondiale gezondheid dat is geïntegreerd in het curriculum van de American University of Antigua College of Medicine.

Globale gezondheid is gedefinieerd als "het gebied van studie, onderzoek en praktijk dat een prioriteit stelt aan het verbeteren van de gezondheid en het bereiken van gelijkheid in gezondheid voor alle mensen wereldwijd" door het Consortium van Universiteiten voor Wereldgezondheidszorg. Global Health richt zich op de gezondheidstoestand van bevolkingen in een mondiale context en overstijgt de politieke grenzen van landen die zich richten op sociale determinanten van gezondheid, verschillen in gezondheidszorg, waaronder besmettelijke en niet-overdraagbare ziektekwesties, mensenrechten, economische ontwikkeling en beleids- en systeemkwesties.... [-]

Antigua en Barbuda Saint John's
Vraag informatie aan
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands