Lees de Officiële Beschrijving

Xavier University School of Medicine (XUSOM) werd opgericht in 2005 en is gecharterd door de regering van Aruba met toestemming van het ministerie van Onderwijs van Aruba. Gelegen in Oranjestad, de hoofdstad van Aruba, worden de studenten de Caribische medische school voorzien van een veilige sfeer om zich te concentreren op hun studie. Als de grootste stad in Aruba, Oranjestad kan gemakkelijk bereikt worden met directe vluchten vanuit de hele wereld.

Onze Amerikaanse cursussen worden gegeven door gerenommeerde artsen uit de VS die zich inzetten voor het onderwijs. De Caribische medische school student aan de faculteit ratio is 25-1, waarin studenten voorziet van een geïndividualiseerde leeromgeving. Alle laboratoria en klaslokalen hebben state of the art apparatuur, zoals een lcd-projectoren, grafieken en anatomie musea. Geplastificeerde menselijke lijken gebruikt worden voor onderwijs en dissectie. Anatomische dissecties uitgevoerd op Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal, het lokale ziekenhuis in Aruba.

Vele winkelcentra, overheidsgebouwen en fast food restaurants bevinden zich op loopafstand van de Caribische medische school. De nabijheid van het centrale busstation maakt de student een gemakkelijke toegang tot alle delen van het eiland.

De campus zelf is een onlangs gerenoveerde, moderne faciliteit bestaat uit meer dan 125.000 vierkante meter. De gehele faciliteit is voorzien van centrale airconditioning en is uitgerust met draadloze technologie in heel. Studenten worden gegarandeerd beveiligde toegang tot de campus te allen tijde, zo XUSOM heeft 's nachts en in het weekend security officers ter plaatse. De campus omvat een levendige multiculturele sfeer waar alle leerlingen zich geaccepteerd voelen en comfortabel.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Xavier University School of Medicine

Onze BSN Nursing programma kunnen studenten verdienen een driejarige versnelde Baccalaureate of Science in Nursing op onze Caribbean medische ... [+]

Onze BSN Nursing programma kunnen studenten verdienen een driejarige versnelde Baccalaureate of Science in Nursing bij onze Caribische medische school.

Het BSN-programma van de verpleging een aanvulling op de Caribische medische school en helpt te voldoen aan de lokale, regionale en wereldwijde behoefte aan hoog opgeleide, medelevend verpleegkundigen. Naast het verlichten van een kritisch tekort aan verpleging, afgestudeerden van Xavier's BSN-programma zijn ook in staat om hun opleiding te gebruiken om leidinggevende functies te realiseren in het leveren en het verbeteren van de gezondheidszorg door middel van effectieve communicatie.

Het BSN programma integreert een minimum van 58 uur semester van liberal arts educatieve programma dat natuurwetenschappen en wiskunde, communicatie, sociaal-gedragswetenschappen en de geesteswetenschappen omvat. De missie van de School of Nursing XUSOM is om-baccalaureaat opgeleide verpleegkundigen (RN) die dan zal zorgen meelevend diensten, het leveren van de hoogste standaard van veilige verpleegkundige zorg aan individuen, gezinnen en gemeenschappen voor te bereiden. U zult dit leren op een van de beste Caribische medische scholen in de wereld.... [-]

Aruba Oranjestad
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

M.D.

Xavier University School of Medicine

... [+]

Xavier University School of Medicine aan Aruba's versneld programma groepen vier studiejaren van het medisch onderwijs in iets minder dan 4 jaar, zonder afbreuk te doen aan het totaal aantal uren bijgeschreven of klinische blootstelling.

[-]
Aruba Oranjestad
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Xavier University School of Medicine

Xavier University School of Medicine biedt een programma waar de middelbare school afgestudeerden ontvangen pre-Med klassen die hen zal voorbereiden in medisch programma ... [+]

Xavier University School of Medicine biedt een programma waar de middelbare school afgestudeerden ontvangen pre-Med klassen die hen zal voorbereiden in medisch programma aan te gaan zonder eerst het verkrijgen van een HBO-opleiding.

VOOR 5 1/2 JAAR MD-programma (om te beginnen in de Pre-Medical Program @ Aruba) High School Diploma - Cumulatieve GPA: 3,0 - SAT: 1200 (oud systeem) 1800 (nieuwe regeling) of ACT 26 - TOEFL: 231 (voor andere doeleinden dan de VS, UK, of Canadese studenten) - IELTS: 6.0 (voor andere doeleinden dan de VS , UK, of Canadese studenten) Voor de studenten die hebben geen bezwaren over hun carrièrepad en duidelijk zijn over hun keuze voor een carrière in de geneeskunde na te streven, dit programma is ideaal. De eerste vier semesters richten op pre-medische studies om volledig voor te bereiden deze studenten aan de pre-klinische MD programma bij Xavier University School of Medicine in te voeren. Na de eerste vier semesters, de student sluit dan de MD programma maakt de preklinische en klinische rotaties en blijft een geschikte kandidaat voor medische licenties in Amerika. ... [-]
Aruba Oranjestad
September 2019
Voltijd
11 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands