BCA National Training Group

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

geschiedenis

BCA National Training Group, opgericht in 1998, is een meermaals bekroonde geregistreerde trainingsorganisatie die de studentendoelstellingen centraal stelt. Met trainers in de industrie, persoonlijke ondersteuning, werkervaringsprogramma's en flexibele levering helpen we middelbare schoolverlaters om hun eerste loopbaanstap en volwassen studenten aan het werk te krijgen, promotie te maken of van carrière te veranderen.

We leveren nationaal erkende kwalificaties op het gebied van Business, Community Services, Education Support, Finance, Management en Training & Assessment en hebben expertise in het leveren van programma's voor Aboriginal en Torres Strait Islander.

BCA National zet zich in voor een visie dat "kennis een toekomst creëert voor individuen, gemeenschappen en organisaties."

We hebben campussen in Sydney en Darwin, trainen in alle hoofdsteden en grote regionale centra en hebben aanzienlijke ervaring met het leveren van trainingen in afgelegen en landelijke gemeenschappen in heel Australië.

Het bedrijf is trots op het werken met studenten om echte carrièreresultaten te leveren terwijl het hoogste voltooiingsniveau van Australië wordt bereikt.

Geregistreerd bij ASQA - National RTO ID: 91758

Het aanbieden van bekroonde training voor een diverse vergadering van studenten in klaslokalen in heel Australië, BCA National ontving de goedkeuring van de CRICOS in 2016 om internationale studenten te hosten op pas gerenoveerde campussen in Sydney en Darwin.

Geregistreerd bij ASQA - CRICOS Provider Code: 03419D

Missie

BCA National werkt samen met het bedrijfsleven, de industrie, de overheid en de non-profitsector om trainingsprogramma's te identificeren en uit te voeren die het personeel voorbereiden en machtigen voor de nieuwe uitdagingen van het werken in een mondiale omgeving. BCA National probeert leerlingen voor te bereiden op een wereldwijde competitie op het door hen gekozen vakgebied.

Visie

BCA National zal de nationale nationale privé-opleidingsaanbieder zijn in elk leerprogramma dat het bedrijf aanbiedt. De merkherkenning zal nummer één zijn voor kwaliteit en toegankelijkheid in relevante marktsegmenten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Health Certificates » Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificate

Certificate IV in Ageing Support

Online en Campus gecombineerd Voltijd 4 semesters October 2018 Australië Darwin

[+]

.

Voorwaarden: 4

Mentorprogramma

Download voor meer informatie de volledige studiegids of neem contact met ons op.

Internationale Intakes

Elke inname markeert het begin van een nieuwe termijn. Eén term is 10 weken studie, gevolgd door een pauze van 2 weken tussen de voorwaarden in met een extra pauze van 4 weken tijdens Kerstmis en Nieuwjaarsvakanties.

[-]

Contact

Adres Darwin Office 37 Gregory Street (Parap LPO, PO Box 91,Parap NT 0820)
NT 0820 Darwin, Noordelijk Territorium, Australië

Adres York St Campus Level 1, 65 York Street
NSW 2000 Sydney, Nieuw-Zuid-Wales, Australië