International Nurse Training

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

INT Nurse Training Pty Ltd is gebouwd op de passie van haar CEO en oprichter, mevrouw Sarita Mudaliar (RN) en haar wens om professionele, hoog opgeleide en goed opgeleide verpleegkundigen te produceren voor de gezondheids- en zorgsector in onze gemeenschap. De wens strekt zich uit tot een visie voor die afgestudeerden om langdurige, duurzame professionals te worden, met een loopbaan in de verpleegkunde en een Pathway naar een hoger niveau van studie, inclusief verpleegregistratie. INT Nurse Training streeft ernaar erkend te worden als een leider van kwaliteitsonderwijs in de gezondheids- en zorgsector, die patiëntgerichte zorg en de gezondheid van de samenleving voorop stellen in zijn waarden.

Verpleegkundige zorg voor mensen in nood in onze bredere gemeenschap, zijn vaardigheden die in toenemende mate worden gevraagd, van een industrie die op zijn beurt alleen de best opgeleide en meest geschoolde werknemers vereist, met een empathie voor het verzorgen van zieken, gewonden, kwetsbaren en bejaarden. Dit is een zeer lonende carrière met veel gespecialiseerde opties en Pathways , omdat je elke dag een echte impact hebt op het leven van mensen.

"Als Registered Nurse, nu ruim 30 jaar werkzaam, ben ik nu bezig met het trainen van diegenen die deel willen uitmaken van de Health en Community Care-sectoren, het verzorgen van onze meest kwetsbaren en het verschil maken in hun leven. Studeren bij ons zal moeilijk zijn, maar de moeite waard, zoals wij het goed doen, het bieden van het hoogste niveau van geschoolde training in uitstekende faciliteiten, gekoppeld aan toonaangevende partners. "

Als u over de verpleegkunde en de zorg gepassioneerd bent en wilt beginnen langs deze Pathway als een carrière, ik heet u welkom en kijken ernaar uit om u met ons studeren en zich verbinden om u te voorzien van de best mogelijke onderwijs.

"De eerste vereiste in een ziekenhuis is dat het de zieken geen kwaad mag doen" - Florence Nightingale (RN)

Locaties

Sydney

Address
40 Phillip St, St Marys
Sydney, Australia

Sydney, Nieuw Zuid-Wales, Australië