Lees de Officiële Beschrijving

INT Nurse Training Pty Ltd is gebouwd op de passie van haar CEO en oprichter, mevrouw Sarita Mudaliar (RN) en haar wens om professionele, hoog opgeleide en goed opgeleide verpleegkundigen te produceren voor de gezondheids- en zorgsector in onze gemeenschap. De wens strekt zich uit tot een visie voor die afgestudeerden om langdurige, duurzame professionals te worden, met een loopbaan in de verpleegkunde en een Pathway naar een hoger niveau van studie, inclusief verpleegregistratie. INT Nurse Training streeft ernaar erkend te worden als een leider van kwaliteitsonderwijs in de gezondheids- en zorgsector, die patiëntgerichte zorg en de gezondheid van de samenleving voorop stellen in zijn waarden.

Verpleegkundige zorg voor mensen in nood in onze bredere gemeenschap, zijn vaardigheden die in toenemende mate worden gevraagd, van een industrie die op zijn beurt alleen de best opgeleide en meest geschoolde werknemers vereist, met een empathie voor het verzorgen van zieken, gewonden, kwetsbaren en bejaarden. Dit is een zeer lonende carrière met veel gespecialiseerde opties en Pathways , omdat je elke dag een echte impact hebt op het leven van mensen.

"Als Registered Nurse, nu ruim 30 jaar werkzaam, ben ik nu bezig met het trainen van diegenen die deel willen uitmaken van de Health en Community Care-sectoren, het verzorgen van onze meest kwetsbaren en het verschil maken in hun leven. Studeren bij ons zal moeilijk zijn, maar de moeite waard, zoals wij het goed doen, het bieden van het hoogste niveau van geschoolde training in uitstekende faciliteiten, gekoppeld aan toonaangevende partners. "

Als u over de verpleegkunde en de zorg gepassioneerd bent en wilt beginnen langs deze Pathway als een carrière, ik heet u welkom en kijken ernaar uit om u met ons studeren en zich verbinden om u te voorzien van de best mogelijke onderwijs.

"De eerste vereiste in een ziekenhuis is dat het de zieken geen kwaad mag doen" - Florence Nightingale (RN)

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificate

International Nurse Training

Deze cursus weerspiegelt de rol van ondersteuningsmedewerkers die gespecialiseerde taken en functies in oude diensten voltooien; in residentiële, thuis- of community-geba ... [+]

Beschrijving van de cursus

Deze cursus weerspiegelt de rol van ondersteuningsmedewerkers die gespecialiseerde taken en functies in oude diensten voltooien; in residentiële, thuis- of community-gebaseerde omgevingen. Werknemers zullen de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen resultaten binnen de gedefinieerde organisatierichtlijnen en de kwaliteit van de dienstverlening handhaven door het ontwikkelen, faciliteren en beoordelen van geïndividualiseerde serviceplanning en levering.

Werknemers kunnen worden verplicht om leiderschap aan te tonen en zijn beperkt verantwoordelijk voor de organisatie en de kwantiteit en kwaliteit van de resultaten van anderen binnen beperkte parameters.... [-]

Australië Sydney
Januari 2020
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

International Nurse Training

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van werknemers die diensten verlenen aan cliënten met betrekking tot psychische problemen. Ze kunnen counseling, doorverwijzing, bel ... [+]

Beschrijving van de cursus

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van werknemers die diensten verlenen aan cliënten met betrekking tot psychische problemen. Ze kunnen counseling, doorverwijzing, belangenbehartiging en educatie / gezondheidsbevordering bieden. Deze werknemers moeten beschikken over gespecialiseerde kennis, vaardigheden en competenties op hoog niveau, vooral met betrekking tot wetten die van invloed zijn op mensen met psychische problemen, het scala aan beschikbare diensten en gezondheidskwesties die verband houden met geestelijke gezondheid.

Werknemers op dit gebied zullen vroege interventie- en gezondheidsbevorderingsprogramma's uitvoeren en onderzoek doen en bewijsmateriaal toepassen op hun praktijk. Ze zullen ook de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om te pleiten voor mensen met complexe, naast elkaar bestaande problemen op het gebied van geestelijke gezondheid, drugs en alcohol.... [-]

Australië Sydney
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
52 - 78 weken
Campus
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands