Southern Cross University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over de universiteit

Southern Cross University is een levendige, hedendaagse Australische universiteit met mooie campussen in het Gold Coast, Lismore en Coffs Harbour, en tak campussen in Sydney en Melbourne.The University werkt ook The Hotel School Sydney en The Hotel School Melbourne in samenwerking met Mulpha Australië.

Wij zijn blij met studenten uit meer dan 60 landen over de hele wereld en bieden undergraduate en postdoctorale opleidingen in een inspirerende en ondersteunende leeromgeving. De universiteit heeft een sterke student focus en is trots op de kwaliteit van de docenten, van wie velen worden erkend als leiders in hun vakgebied.

Onze graden worden aangeboden in een breed scala van disciplines, en worden ontworpen in overleg met de industrie. Veel betrekken stages en stages en andere vormen van hands-on leren werk-ready afgestudeerden te produceren. Het onderzoek wordt uitgevoerd in gebieden die regionaal relevant en wereldwijd aanzienlijk zijn, in disciplines zo divers als geowetenschappelijke, plantengenetica, walvisachtige onderzoek, gezondheid en welzijn en toerisme.

University rankings

Southern Cross University is een van Times Higher Education 150 's werelds beste jonge universiteiten voor 2016. De ranglijsten zijn gebaseerd op de THE World University Rankings - onderwijs, onderzoek, citaten, internationale oriëntatie en de industrie inkomsten.

In de 2015 Excellence in Research voor Australië (ERA) 2015 nationaal rapport, SCU behaalde uitstekende ratings van 's werelds op standaard' of hoger in 24 onderzoeksgebieden. In negen onderzoeksgebieden werd SCU geëvalueerd op de hoogst mogelijke kwalificatie van 'ruim boven de wereld standaard'. Dit werd bereikt op het gebied van Geochemie, oceanografie, Environmental Science and Management, Zoölogie, Agricultural and Veterinary Sciences, bijsnijden en Weiland Productie, Bosbouw Wetenschappen, Verpleegkunde, complementaire en alternatieve geneeskunde.

Voor het derde achtereenvolgende jaar werd SCU is gerangschikt nummer een in Australië voor internationale studenten steun van de International Student Barometer 2015 survey, en gerangschikt nummer twee in Australië voor de algemene leerervaring.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Certificates » Bekijk Master » Bekijk Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor In De Verpleegkunde

Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaar January 2018 Australië Gold Coast +1 more

De Bachelor of Nursing biedt studenten een combinatie van fundamentele wetenschappen, professionele kennis en klinische ervaringen om de afgestudeerden voor een carrière in verpleging en gezondheid volledig te bereiden. De graad streeft naar afgestudeerden met de competentie, het vertrouwen en de flexibiliteit om zich aan te passen aan veranderingen en bijdragen aan innovatie in het verpleegkundig beroep en het gezondheidszorgsysteem. [+]

De bachelor in de verpleegkunde Biedt studenten een combinatie van fundamentele wetenschappen, professionele kennis en klinische ervaringen om de afgestudeerden grondig voor te bereiden op een carrière in verpleegkunde en gezondheid. De graad streeft naar afgestudeerden met de competentie, het vertrouwen en de flexibiliteit om zich aan te passen aan veranderingen en bijdragen aan innovatie in het verpleegkundig beroep en het gezondheidszorgsysteem.

Afgestudeerden zijn uitgerust om geluidsbewijs gebaseerde redeneringsvaardigheden toe te passen op hun verpleegpraktijk, de therapeutische zorg aan patiënten te verlenen, zorgverzorging aan individuen en groepen te coördineren en zelfstandig te werken en samen te werken in multidisciplinaire teams om effectieve resultaten te bereiken.... [-]


Certificate

Afgestudeerde Certificaat In De Australische Verpleegkunde (EPIQ)

Campus Voltijd 6 maanden January 2018 Australië Gold Coast

De Graduate Certificate of Australian Nursing (EPIQ - Education Program voor internationaal geschoolde verpleegkundigen) is ontworpen voor internationaal gekwalificeerde geregistreerde verpleegkundigen die willen om te oefenen als een geregistreerde verpleegkundige in Australië. [+]

De Graduate Certificate of Australian Nursing (EPIQ - Education Program voor internationaal geschoolde verpleegkundigen) is ontworpen voor internationaal gekwalificeerde geregistreerde verpleegkundigen die willen om te oefenen als een geregistreerde verpleegkundige in Australië. Deze cursus is een programma van academische en klinische studies dat de kandidaten zich voorbereidt op de registratie in Australië te krijgen door middel van het Australische Health verordening Agency Practitioner (AHPRA).

Carrièremogelijkheden

De cursus biedt afgestudeerden met de mogelijkheid om deel te nemen in een breed spectrum van klinische verpleegkunde specialiteiten.

De erkenning van beroepskwalificaties ... [-]

Master

Meester Van Osteopathisch Medicijn

Campus Voltijd 2 - 4 jaar January 2018 Australië Gold Coast

De Master in Osteopathische Geneeskunde is ontworpen om een ​​kritische evaluatie van de theorie en praktijk van osteopathie te ontwikkelen en gezondheidszorgpraktijken uit de primaire zorg te ontwikkelen die complexe problemen kunnen oplossen en nauwgezet en onafhankelijk denken. De graad is gebouwd op een eigentijds professioneel model dat de principes van bewijsgebaseerde praktijk integreert met een holistisch paradigma van patiëntgerichte gezondheidszorg. [+]

Osteopathie is een holistisch systeem van diagnose en handmatige therapie die wordt gebruikt om musculoskeletale en andere functionele stoornissen van het lichaam te behandelen. In Australië zijn osteopaten geregistreerd voor primaire zorgpraktijken.

De Master in Osteopathische Geneeskunde Is ontworpen om een ​​kritische evaluatie van de theorie en de praktijk van osteopathie te ontwikkelen en gezondheidswerkers uit de primaire zorg te produceren die complexe problemen kunnen oplossen en nauwgezet en onafhankelijk denken. De graad is gebouwd op een eigentijds professioneel model dat de principes van bewijsgebaseerde praktijk integreert met een holistisch paradigma van patiëntgerichte gezondheidszorg.... [-]


Videos

Southern Cross University offers the Graduate Certificate in Australian Nursing (EPIQ)