Torrens University Australia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

64918_sydney-opera-house-haven-city-sunset-161878.jpeg

Torrens University Australia is onderdeel van Laureate International Universities.

De laureaat is het grootste onderwijsnetwerk ter wereld. Laureate International University Institutions biedt honderden carrière-, undergraduate-, master- en doctoraatscursussen aan op het gebied van onder meer architectuur, kunst, business, culinair, kunst, design, educatie, engineering, gezondheidswetenschappen, hospitality management, informatietechnologie, recht en medicijnen .

66523_66342_GeorgeStreet2.jpg

Het Laureate-netwerk van meer dan 70 campus-gebaseerde en online universiteiten biedt undergraduate en graduate opleidingen aan meer dan 1.000.000 studenten over de hele wereld. Laureate gelooft dat de maatschappij het beste gediend is wanneer haar studenten, professoren en medewerkers hun collectieve vaardigheden en ervaringen gebruiken om een ​​positieve en blijvende verandering te creëren. Deze belofte komt tot uiting in de filosofie van het bedrijf om 'Here for Good' te zijn en wordt vertegenwoordigd door de status als een gecertificeerde B Corporation® en conversie in 2015 aan een Amerikaanse Public Benefit Corporation, een nieuwe klasse van bedrijven die zich inspant om een ​​positieve impact te creëren op maatschappij.

64920_pexels-foto-68704.jpeg66524_66341_Brisbane201.jpg

Torrens University is een game-veranderende instelling die zich richt op inzetbaarheid met een mondiale voorsprong. Er is altijd tijd om te studeren met Torrens University Australia door middel van flexibele online en campus-gebaseerde undergraduate en postdoctorale programma's.

Torrens-klassen worden klein gehouden, zodat studenten meer tijd hebben met hun docenten en een grote kans op succes hebben. Onze academische staf is een actieve speler in de industrie, zodat studenten leren waar de sector naartoe gaat, en niet waar het al is geweest. Deze relatie zal ook de eerste van vele industriële contacten in hun carrière creëren.

Torrens University Australia-programma's zijn ontwikkeld met leiders uit de industrie om ervoor te zorgen dat afgestudeerden zijn uitgerust met relevante kennis en praktische vaardigheden voor de hedendaagse arbeidsmarkt. Dit betekent dat afgestudeerden van Torrens klaar zijn voor werk.

66522_66343_Leuracampus.jpg
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Diploma's » Bekijk Master » Bekijk Bachelor » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor of Applied Public Health

Campus of Online Voltijd Deeltijd 3 jaar February 2018 AustraliĆ« Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Nieuw-Zeeland Auckland +8 more

[+]

Health Promotion Officer

optioneel Units

Toelatingsvoorwaarden

[-]

Diploma

Diploma Van Verpleegkundige

Campus Voltijd Deeltijd 18 maanden October 2018 AustraliĆ« Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Nieuw-Zeeland Auckland +8 more

[+]

[-]

Master

Meester Van De Volksgezondheid (geavanceerde)

Campus of Online Voltijd Deeltijd 2 jaar February 2018 AustraliĆ« Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Nieuw-Zeeland Auckland +8 more

[+]

WAT BETEKENT DIT?

Health Promotion Officer Research Officer [-]

Videos

Torrens University Australia | 2016