Lees de Officiële Beschrijving

Welkom in een van de beste en meest geavanceerde zetels van leren in de wereld. Sinds 1996 is de faculteit van de internationale studenten heeft opgeleid duizenden artsen van de geneeskunde, Stomatologen (Tandartsen) en apothekers.

Azerbaijan Medical University (AMU) opgericht in 1930, is één van de grootste en meest prestigieuze instellingen voor hoger onderwijs in het land.

Er zijn 5 faculteiten waaronder: General Medicine, Medical Profylactische, Stomatologie (Tandheelkunde), Militaire Geneeskunde, Farmaceutische.

Er zijn momenteel 8000 leerlingen (waaronder 1.171 buitenlandse studenten) studeren aan de universiteit. De cursussen worden gegeven door middel van 74 academische afdelingen door een uitgebreide staf van meer dan 1.628 opgeleide professionals.

Er zijn 5 faculteiten waaronder:

01. ALGEMENE GENEESKUNDE

Tijdens de laatste 10 jaar 2.768 wetenschappelijke werken van de medewerkers van de faculteit werden gepubliceerd, 467 van hen zijn de handboeken, handboek supplementen en andere vormen van onderwijs-methodische werken, 1173 wordt het artikel van de magazines, 1128 worden de scriptie, 605 werken worden gepubliceerd in de wetenschappelijke samenvattingen van de andere landen en in conference materialen.

02. MEDISCHE profylactische

03. STOMATOLOGIE

De Stomatologie faculteit Azerbaijan Medical University werd georganiseerd in 1954. Het doel van de stichting van de faculteit was om de bevolking van onze republiek te voorzien van hoog opgeleide tandarts-specialisten.

04. MILITAIRE GENEESKUNDE

05. farmaceutische

Verschillende Dokters van chemische en biologische wetenschappen werken in Azerbeidzjan National Academy of Science zijn afgestudeerd aan de afdeling Farmacologie van de Azerbaijan Medical University.

Azerbeidzjan

In het eerste decennium van deze eeuw, was Azerbeidzjan thuisbasis van een van de snelst groeiende economieën ter wereld. Gedreven door de snelle expansie van de olie- en gassector, de country,Äôs BBP verdrievoudigd tussen 2003 en 2011. De economische groei is afgekoeld in de afgelopen jaren, maar Azerbeidzjan heeft echter maakte een zeer succesvolle overgang naar een groeiende markt economie sinds het bereiken van de onafhankelijkheid van de voormalige Sovjet-Unie in 1991. Een land van meer dan negen miljoen mensen, Azerbeidzjan ligt op het kruispunt van Oost-Europa en West-Azië. Het wordt direct grenst aan Turkije, Iran en Rusland, en deelt het gebied met andere voormalige Sovjet-republieken, zoals Georgië en Kazachstan.

Wie zijn wij en wat bieden wij?

 • TRC Colleges deel van TRC educatieve groep van bedrijven.
 • Exclusieve wereldwijde vertegenwoordiger van AMU.
 • Een Europees bedrijf met Europese ethische code.
 • Jarenlange ervaring.
 • Geen agent, maar een universiteit Vertegenwoordiger

Permanente liaison kantoren wereldwijd

Accommodatie & Ondersteuning

 • TRC Colleges AMU studenten hebben op het delen van de campus accommodatie gegarandeerd indien zij dit wensen
 • TRC Colleges AMU studenten hebben gratis tv en Wi-Fi voorzien in hun kamers
 • TRC Colleges AMU studenten hebben een wasmachine en een koelkast voorzien in hun kamers
 • TRC Colleges AMU studenten hebben een TRC Colleges Adult Mentor (Dr of Medicine)
AMU

AMU de Jewel Azerbeidzjan Universities

 • Lid van de internationale register (sinds 1996)
 • Lid van de Zwarte Zee Universities Association (sinds 1999)
 • Lid van de International Universities Association (sinds 2000)
 • Volwaardig lid van de European University Association (sinds 2002)
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Azerbaijan Medical University

Geschiedenis van het onderwijs in de farmacologie in Azerbeidzjan begint met het jaar 1938. Onze afdeling Farmacologie traint hooggekwalificeerde farmaceut met bachelor- ... [+]

Geschiedenis van het onderwijs in de farmacologie in Azerbeidzjan begint met het jaar van 1938. Onze Afdeling Farmacologie traint hooggekwalificeerde farmaceut met bachelor- en masteropleiding aan het werk in de gezondheidszorg, met inbegrip van farmacologie veld. Onze afdeling leert de student basis van de farmacologie - zoek naar bronnen van geneesmiddelen, methoden om de kwaliteit van geneesmiddelen en de bereiding van verschillende medicijnen. De studenten verwerven kennis en vaardigheden in de uitvoering van moderne methoden van chemische analyses en de aankoop van nieuwe geneesmiddelen. Studenten krijgen ook gedetailleerde informatie over de mogelijke gevolgen van de geneeskunde op organisme, evenals de kwaliteit van de medicijnen te studeren.... [-]

Azerbeidzjan Bakoe
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Azerbaijan Medical University

Medisch personeel is opgesteld op 'Behandeling werk' specialiteit in de faculteit. Basic geneeskunde onderwerpen worden bestudeerd op 1-3 cursussen, zijn klinische onderw ... [+]

Medisch personeel is opgesteld op 'Behandeling werk' specialiteit in de faculteit. Basic geneeskunde onderwerpen worden bestudeerd op 1-3 cursussen, zijn klinische onderwerpen studeerde aan 4-6 cursussen.

Sommige studenten die verschillen in onderwijs de kans om praktische werk op universiteiten van verschillende landen doen (zoals Turkije, Duitsland, Verenigde Staten, Bulgarije, Roemenië, Italië) pre-term diploma periode.

Getalenteerde studenten van de faculteit proberen op wetenschappelijk onderzoek werken van de werkelijke problemen van de geneeskunde van de Student Wetenschappelijke Vereniging samen met hun opleiding.

16 afdelingen en 1 natuurlijk besluit bij het II profylactische behandeling faculteit. 3 van hen zijn theoretische, 14 zijn kliniek afdelingen. Scientific-onderzoeken worden uitgevoerd op afdelingen op verschillende problemen en oplossingen van de problemen van de geneeskunde, samen met onderwijs.... [-]

Azerbeidzjan Bakoe
September 2019
Engels
Voltijd
6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Azerbaijan Medical University

De Stomatologie faculteit Azerbaijan Medical University werd georganiseerd in 1954. Het doel van de stichting van de faculteit was om de bevolking van onze republiek te v ... [+]

De Stomatologie faculteit Azerbaijan Medical University werd georganiseerd in 1954. Het doel van de stichting van de faculteit was om de bevolking van onze republiek te voorzien van hoog opgeleide tandarts-specialisten.

Sinds de eerste jaren buitenlandse studenten uit - (de Unie van Zelfstandige Goverments), Lyria, Irag, Palestina, Afganistan, Pakistan, Turkije, Iran en andere landen te studeren met Azerbaijanian studenten.

De vorming van tandarts kliniek van de universiteit in 2002 kan worden beschouwd als de nieuwe fase van de stomatologie faculteit. De praktische lessen in deze kliniek worden uitgevoerd in de klaslokalen uitgerust met moderne apparatuur.

In het algemeen, 13 artsen van wetenschappen, professoren, 32 dosents en senior docenten, 46 kandidaten van de wetenschappen, 24-senior docent, 89 medewerkers, 33-leraren werken aan de faculteit tandheelkunde.... [-]

Azerbeidzjan Bakoe
September 2019
Engels
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands