Scholen in Bolivië

Beste Scholen in Bolivië 2018

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen in Bolivia. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Bolivia. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de opleidingen aangeboden.

Zoek universiteiten in Bolivia en bladeren door hun programma's aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende studiemogelijkheden in Bolivia en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Bolivia rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Bolivia

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Bachelor Bolivia Cochabamba Colcapirhua February 2019

Private Technische Universiteit UNITEPC Cosmos is een instelling voor hoger onderwijs, wettelijk vastgesteld en worden beschermd door artikel 94 van de grondwet van de Plurinationale Staat Bolivia. De geest die is gemaakt van de Technische Universiteit Private Cosmos, UNITEPC, 24 jaar, hebben niet alleen een sociale ruimte beroepsopleiding, maar is een plek die een reële kans biedt voor een grondige professionalisering in deze dagen van post- moderniteit, globalisering en … [+] de informatietechnologie, waar het is niet gemakkelijk om educatieve voorstellen met betrekking tot de bevordering van ethische en morele waarden die de samenleving eisen te vinden. In de UNITEPC is "hoger onderwijs voor live" met een ondernemersgeest en de mensheid. Voor dit doel heeft een missie en duidelijke en objectieve visie die hoge verwachtingen genereert voor het succes van hun leerlingen, een onderwijzend personeel van gerenommeerde professionals uit verschillende gebieden van de menselijke kennis die zijn opgeleid om de training processen te voeren in het hoger onderwijs, beheer op basis van wetenschappelijke kennis. Welkom op deze academische omgeving. missie "Bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van het land en de wereld door middel van wetenschappelijk en technologisch onderzoek, innovatieve vormen van productie en de vorming van maatschappelijk verantwoord professionals, proactief, onderzoekers en leiders met kritische capaciteit, aan de ontwikkeling van de culturele diversiteit te helpen, sociale rechtvaardigheid, democratische co-existentie en welvaart". uitzicht "Omdat het een universiteit van nationale en internationale uitstraling, in staat om de behoeften van een hoge strategische prioriteit te ontmoeten in de beroepsopleiding, met een roeping van dienst aan de interculturele gemeenschap in gebieden die van belang zijn voor de uitgebreide, duurzame, wetenschappelijke en technologische ontwikkeling, implementatie van onderwijsprocessen kwaliteit en de rechtvaardigheid". [-]