Lees de Officiële Beschrijving

De UNIPAC- University Voorzitter Antonio Carlos begon zijn activiteiten in de stad Barbacena, in 1965, en de oprichter Professor Boniface Andrada.

De UNIPAC-JF Campus II lid van de Universiteit president Antonio Carlos- UNIPAC heeft zijn oorsprong in 1996 met de oprichting van de School of Accounting aan Dr. José Rua Cesario 175 in district Juiz de Fora Steps registreren sterke vraag.

Twee jaar later, hij installeerde de eerste van Juiz de Fora logopedie Natuurlijk, gezien de verwachting van juizforana onderwijsgemeenschap en hebben een grote vraag als gevolg van het gebrek aan vooruitgang in de stad en regio.

In 2000 werd gebouwd nieuw gebouw in de wijk boerderijen Bethania met moderne laboratoria en speciale voorzieningen die nodig zijn voor het leren van hun academische gebieden Geesteswetenschappen, Fysische en Health.

Dus, in overeenstemming met haar uitbreidingsplan werden gecreëerd diverse cursussen in lijn met de Juiz de Fora behoeften en regionale omgeving, en werd de integrale Campus, University President Antonio Carlos, het bijhouden van de Faculteit der Geesteswetenschappen en Wetenschap met cursussen administratie, Accounting and Mass Communication Kwalificatie: Journalistiek en Toerisme; het Instituut voor Juiz de Fora Education met Higher Normal Course Faculteit der Gezondheidswetenschappen met Biogeneeskunde cursussen, Lichamelijke Opvoeding, Nursing, apotheek, fysiotherapie, voeding, Diergeneeskunde, Biological Sciences; Faculteit der Geneeskunde aan de School of Medicine; Faculteit der Rechtsgeleerdheid en Sociale Wetenschappen van de wet Course en het Institute of Technology en Sequential Studies van Juiz de Fora met Technology cursussen in Milieu, Technologie in Marketing Management Technology in Business Informatics and Technology in Safety.

In de loop der jaren, na het voltooien van je doelen en de vraag in Juiz de Fora te hebben geabsorbeerd, werden een aantal cursussen geëlimineerd, waardoor uitbreiding van het aantal plaatsen voor de bestaande.

Als je in de 16 jaar van zijn bestaan ​​heeft op dit moment ongeveer 230 leraren, waaronder artsen, docenten en deskundigen volledig voldoen aan de MEC bepalingen en het ontwikkelen van hun onderwijsactiviteiten in verschillende cursussen van de instelling op basis van hun missie, die luidt: "Reach for midden van Onderwijs, Onderzoek en Extension, kennis van de filosofie van Wetenschap, Technologie en technieken in het algemeen, bij te dragen aan en invloed hebben op de ontwikkeling van de sociale gebieden in de regio Minas Gerais en Brazilië, evenals trainen professionals voor de gemeenschap. "

Opleidingen te volgen in:
  • Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

De algemene doelstelling van Diergeneeskunde natuurlijk is de opleiding van huisartsen binnen een holistische visie, de vaardigheden en competenties die nodig zijn voor d ... [+]

De getrainde professional is bevoegd om op te treden op het gebied van klinische en gezelschapsdieren chirurgie, kliniek en chirurgie van landbouwhuisdieren of de sport en ook in multidisciplinaire teams op het gebied van de volksgezondheid, ecologie, sanitaire voorzieningen en de preventie van zoönosen. In de productie en het fokken van dieren activiteiten, is actief op het gebied van de veehouderij creatie en productie van vlees en melk van verschillende soorten, evenals de technologie en de inspectie van dierlijke producten. landbouw en agribusiness beheer en de technische controle van de drugslaboratoria dier- en veevoederfabriek zijn ook gebieden van de rol van de dierenarts, onder vele anderen.... [-]

Brazilië Juiz de Fora
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

M.D.

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

In de loop van de Geneeskunde UNIPAC, voldoende leermogelijkheden zijn er in theorie en praktijk, met inbegrip van diensten aan de bevolking op basis van de koers waarin ... [+]

In de loop van de Geneeskunde UNIPAC, voldoende leermogelijkheden zijn er in theorie en praktijk, met inbegrip van diensten aan de bevolking op basis van de koers waarin de student wordt geplaatst.

Wat doet de professional Helpt individuen en gemeenschappen bij de preventie en behandeling van ziekten; studies, onderzoeken en behandelt aandoeningen en ziekten, het kiezen van de beste procedures om te voorkomen en te bestrijden hen; een diagnose, onderzoek aanvragen, voorgeschreven medicijnen en doet chirurgie. Het werkt ook in onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen en apparatuur of deel te nemen aan preventieprogramma's, sanitaire voorzieningen en planning van de sociale geneeskunde. ... [-]
Brazilië Juiz de Fora
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands