Universiteiten in Bulgarije

Beste Hogescholen in Bulgarije 2018

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen in Bulgarije. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Bulgarije. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de opleidingen aangeboden.

Zoek universiteiten in Bulgarije en bladeren door hun programma's aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende studiemogelijkheden in Bulgarije en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Bulgarije rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Bulgarije

University Of Ruse

Bachelor Bulgarije Roese October 2018

UNIVERSITEIT VAN RUSE "ENGEL Kanchev" (UR) is een autonome staat gefinancierde instelling voor hoger onderwijs, die bestaat uit 8 faculteiten bieden bachelor-, master en PhD-programma's op het gebied van: sociale, economische en Recht studies; Technische Studies; Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica; Onderwijskunde, Lerarenopleiding en Ontwikkeling; De landbouw en de gezondheidszorg aan ongeveer 10.000 studenten en doctoraat studenten. Het onderwijzend personeel bestaat… [+] uit meer dan 500 hooggekwalificeerde full-time docenten, van wie 46 hoogleraren, 168 universitair hoofddocenten en 331 PhD docenten. UR is de enige Bulgaarse universiteit - lid van de Donau Rectoren Conferentie en is een vast lid van de European University Association, Visegrad University Association, Balkan University Association en andere internationale organisaties. UR is intensief betrokken bij de internationale samenwerkingsprogramma's EC: Erasmus +, Horizon 2020, Interreg, enz. Het behoort tot de eerste drie Bulgaarse universiteiten met betrekking tot het aantal geïmplementeerd internationale projecten, studenten en personeel de mobiliteit en de financiële bijdrage van internationale projecten. Het heeft meer dan 200 bilaterale overeenkomsten gesloten met 28 Europese landen. De Duitse bondskanselier Dr. Angela Merkel is Doctor Honoris Causa van de Universiteit van Ruse. Studies aan de Universiteit van Ruse worden ondersteund door up-to-date academische faciliteiten - gerenoveerd pand aan de campus, nieuwe gespecialiseerde bibliotheek, computer resources, intranet en internet, kopiëren en printen diensten. Voor de geïnteresseerde studenten van de Universiteit van Ruse biedt periodes van mobiliteit voor het onderwijs of stage in Europese universiteiten en organisaties van het bedrijfsleven. Meer informatie over de Universiteit is te zien op: http://www.uni-ruse.bg/en [-]