Bow Valley College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

U Will Rise Op Bow Valley College

We hebben de bovenste laag van twee jaar scholen in Noord-Amerika door te helpen de studenten een bijdrage leveren aan het volledige scala van hun capaciteit bereikt, steeds het beste dat ze kunnen worden.

Een aanzienlijke uitbreiding in 2013 maakte ons Calgary top uitgebreide community college. De meer dan $ 290.000.000 transformatie creëerde een van West-Canada's toonaangevende onderwijsinstellingen, waar over14,000 leerlingen op drie campussen en 20 regionale centra in Alberta.

Meer dan 1000 internationale studenten per jaar 115 - Landen vertegenwoordigd door studenten van BVC 93% - Arbeidsparticipatie van alumni binnen 6 maanden van Grad

Studenten Triumph Hier

Bij BVC, krijg je een uitstekende opleiding die je leerstijl past - elk moment, elke plaats, elk pad en elke tempo - zodat u kunt alle obstakels voor een bevredigende carrière te overwinnen.

Je afstuderen met een werk-ready onderwijs in een jaar voor een certificaat of twee jaar voor een diploma, in de vitale gebieden van het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, justitie, de menselijke diensten, of administratie.

Certificaat afgestudeerden komen in aanmerking voor een aanvraag voor een 1-jaar post-graduate werkvergunning. Diploma afgestudeerden komen in aanmerking voor een aanvraag voor een 2 of 3-jaar post-graduate werkvergunning.

De vaardigheden die je te krijgen zal je een in-demand graduate, precies wat wereldwijde werkgevers zoeken, waardoor u de mogelijkheid om uw reis te beginnen naar een succesvolle toekomst.

Omdat wij meer dan helpen om een ​​leven te maken te doen - we helpen je een leven te maken.

Een geweldige stad om te leren

Er zijn een aantal uitstekende redenen waarom The Economist tijdschrift gelederen Calgary als nummer vijf op de lijst van de beste plaatsen om te leven op aarde.

Opportunity - Tweede hoogste concentratie van hoofdkantoren in Canada. Sterk - bloeiende economie en een lage werkloosheid. Beautiful - De Rocky Mountains en Banff National Park vormen een prachtig decor voor het leven in Calgary. Safe - Tops de lijst als een van de veiligste en gezondste grote steden in Canada. Young - De jongste bevolking in Canada houdt ons levendig. Blue Skies - meer zonuren dan elke andere grote stad in Canada.

Een Groot Land te leren op

Canada is een prachtige plek om een ​​opleiding te krijgen, het openstellen van de deuren voor u over de hele wereld.

Betaalbaar - Canada biedt de laagste collegegeld tarieven voor buitenlandse studenten in vergelijking met het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten. World Class Education - Een van de meest geavanceerde en meest gerespecteerde, onderwijs systemen in de wereld. Gastvrije omgeving - Canada is een land van immigranten en de multiculturele diversiteit, dus iedereen is welkom hier. Hoge levensstandaard - Alle voordelen van een van 's werelds meest ontwikkelde landen; veilige, uitgebreide gezondheidszorg en het netwerk van sociale zekerheid.

Beurzen voor internationale studenten

Op Bow Valley College, verwijderen we elke mogelijke barrière voor uw succes, waaronder financiële.

Als internationale student, komt u in aanmerking voor een aantal internationale studenten beurzen Er zijn ook verschillende awards erkenning voor de top performers in de loop van het schooljaar.

Locaties

Calgary

Bow Valley College

Address
International Education Department,

Bow Valley College
,
South Campus
,
2nd Floor, Office 2030,

345 - 6 Ave S.E
,
Calgary

Calgary, Alberta, Canada
Telefoonnr.
1-403-410-3476