Lees de Officiële Beschrijving

106802_rsz_106798_cll_vue_aerienne.jpg

Cégep de Lévis-Lauzon (CLL) is een openbare instelling voor hoger onderwijs die 31 hoogwaardige programma's aanbiedt, zowel pre-universitair als technisch.

Studeren aan CLL betekent toegang hebben tot tal van sportactiviteiten, sociaal-culturele en internationale activiteiten en verschillende diensten om studenten te helpen slagen. Het heeft toegang tot residenties op de campus, zodat je een Amerikaanse studentenervaring kunt hebben.

Studeren aan CLL is om je project van studies te bouwen, omringd door een team van toegankelijke docenten, die zich inzetten voor het succes van studenten en die hen gedurende hun hele carrière begeleiden.

Studeren aan CLL gaat over bewegen in een veilige en stimulerende omgeving die de voordelen van stedelijk wonen combineert met de nabijheid van het platteland.

Studeren aan CLL opent een groot aantal deuren voor een meest uitdagende carrière in een stad en regio met een van de laagste werkloosheidspercentages in Canada.

Opleidingen te volgen in:
  • French (Canada)

Deze school biedt ook:

Associate Degree

Cégep de Lévis-Lauzon

Wanneer onze gezondheid het vereist, is de eerste professional die we ontmoeten gewoonlijk een verpleegster. Deze persoon evalueert onze gezondheidstoestand, beslist over ... [+]

Toen onze gezondheidstoestand vereist, de eerste professionele bijeenkomst is meestal een verpleegkundige of verpleegkundige. Deze persoon evalueert onze gezondheidstoestand, beslist over de procedure die gevolgd moet worden om een diagnose en een behandeling te verkrijgen; Ze vergezelt ons ook tijdens onze reis om gezondheid te vinden.

Meer dan alleen maar voor ons zorgen, helpt de verpleegster ons om blessures, ziekten en gezondheidsproblemen te voorkomen en staat hij aan de frontlinie om de vragen en zorgen van de bevolking te beantwoorden.

Wat leren we?Het functioneren van het menselijk lichaamDe organisatie van het gezondheidsstelsel in Quebec en de rol van de verschillende actorenDe samenstelling en effecten van medicijnen, verpleegkundige zorg en behandelingen voor patiëntenVerschillende benaderingen om adequaat in te spelen op cliënten, zowel fysiologisch, psychologisch als sociaalIs dit programma geschikt voor jou?Je bent gepassioneerd door het medische veldJe hebt een gevoel van luisteren, empathie en het vermogen om een vertrouwensrelatie op te bouwenJe hebt het gevoel van organisatieJe hebt een geest van analyse en syntheseU kunt snel reageren en beslissingen nemenU wilt een positieve impact hebben op het leven van mensen"Het welzijn van anderen maakt me zorgen"Waarom kiezen voor Lévis-Lauzon?Practical Laboratory in NursingHigh-fidelity-mannequins die verschillende klinische situaties simuleren die zich in een ziekenhuisomgeving voordoen en die dynamische feedback mogelijk maken die het leren van studenten bevordert tijdens het praktische werkCamera's voor projectie van live demonstraties in realtimeSupervisie door een verpleegkundig technicus tijdens laboratoriumpraktijkenStages in ziekenhuizen in de regio's Capitale-Nationale en Chaudière-AppalachesBeoordelingen vastgesteld volgens de criteria en normen van het toelatingsonderzoek van de Ordre des... [-]
Canada Levis
September 2020
French (Canada)
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands