Lees de Officiële Beschrijving

Focus Education Centre of Canada bereidt de studenten voor om hoge scores te behalen in internationaal erkende talen en postdoctorale examens. Wij zijn erop toegewijd om u te helpen uw doelen te behalen!

Wij zijn gespecialiseerd in groep IELTS voorbereiding . Ons IELTS programma helpt studenten om strategieën en vaardigheden te bouwen die nodig zijn om te slagen op de dag van het examen.

Voor studenten die het IELTS-niveau moeten bereiken, raden we ons Focus on English-programma aan, dat is een algemene Engels als tweede taal (ESL) Engelse les die studenten op alle niveaus helpt om hun taalvaardigheden op alle gebieden te verbeteren.

Het Algemeen Engels programma leert vloeiendheid door middel van grammatica instructies en in-klas oefeningen. Het hoofddoel van dit programma is om studenten te helpen in zo'n vloeiend Engels mogelijk te zijn in een ontspannen sociale omgeving en tegelijkertijd hun begrip van de Engelse taal te versterken.

Er is een toenemende Canadese bevolking die streeft naar medische artsen die medische school overzee in bestemmingen zoals de Caribische en Europese landen bijwonen. Om lokale Canadese studenten te helpen bieden we de USMLE Step 1 High Yield Review Course. Bovendien, voor de groeiende internationale medische afgestudeerden (IMG's) die in Canada als medisch dokter willen kwalificeren, bieden wij de voorbereidingscursus van de MCCEE (Medische Raad van Canada Evaluatieonderzoek).

Microsoft Office en Microsoft Windows zijn de vraag van de dag en zijn nodig in elk veld. Onze deskundige faculteit leert u en begeleidt u door zelf een efficiënt kantoorprofessionel te worden.

Daarnaast hebben we deskundige accountants die Quick Books leren in een groepsverband of individuele sessies.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Focus Education Centre of Canada

Medische Raad van Canada Evaluatie van het Onderzoek (MCCEE) ... [+]

Medische Raad van Canada Evaluatie van het Onderzoek (MCCEE)

Natuurlijk Lengte

- 6 weken (4 keer per week voor 4 uur per dag)

Aanbevolen studiemateriaal

Focus Notes Medical Council van Canada Doelstellingen

Andere voordelen

Kleine klassen grootte (niet meer dan 6-10 studenten) U kunt de cursus een keer herhalen zonder extra kosten U krijgt een automatische korting als u extra cursussen bij ons wilt nemen 2 officiële MCCEE Self Assessment tests 2 Mocks tijdens de cursus om je geleerde concepten te evalueren Opleiding over hoe om te studeren en wat te studeren

Wij bieden ook online cursussen aan. Neem contact met ons op voor meer details.

[-]
Canada Mississauga
September 2020
Engels
Voltijd
6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Focus Education Centre of Canada

Verenigde Staten Medical Licensing Examination Stap 1 ... [+]

Verenigde Staten Medical Licensing Examination Stap 1

Natuurlijk Lengte

- 6 weken (3 keer per week voor 4/6 uur / dag)

Aanbevolen studiemateriaal

Focus studiestrategieën Meerkeuze vragen Stap 1 inhoudsbeschrijving en algemene informatieboekje Abonnement op NMBE Qbank voor 3 maanden

andere perks

Privélessen beschikbaar In huis, mock examens (1 per week, overeenkomend met het materiaal die die week geleerd) U kunt de cursus tweemaal herhalen zonder extra kosten U krijgt een extra korting als u extra cursussen bij ons wilt nemen [-]
Canada Mississauga
September 2020
Engels
Voltijd
6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands