Lees de Officiële Beschrijving

De wereld is aan het veranderen. En zo is de wereld van het bedrijfsleven. Bij de Telfer School of Management aan de Universiteit van Ottawa We hebben begrepen dat waar het om gaat verder gaat dan wat je kunt rekenen. Wij streven ernaar om een ​​netwerk van kwalitatief hoogwaardige verbindingen te behouden - en wat belangrijk voor ons is om u in het centrum van alles te zetten.

Wat het ook is dat belangrijk voor u, bieden wij u met alle middelen om een ​​impact te maken.

We delen met u de nauwe banden die we hebben gesmeed met onze alumni en het bedrijfsleven, zodat je kunt leren langs leiders, managers en ondernemers die net zo briljant als ze zijn inspirerend.

We delen met u de expertise van onze onderzoekers, hun uitgebreide netwerk, en hun partnerschappen met organisaties in de lokale, nationale en internationale bedrijfsleven.

Onze programma's zijn ontworpen om invloedrijke leiders, verantwoordelijke managers en innovatieve onderzoekers die een positieve invloed op het leven van mensen, organisaties en gemeenschappen vorm te geven. Wat uw doelen, zijn wij altijd in de buurt om u te helpen hen te bereiken.

Onze docenten zijn internationaal erkend voor hun cutting-edge onderzoek, hun out of the box denken en hun leiderschap van de belangrijkste onderzoeksnetwerken. Ze nemen over de belangrijkste problemen waarmee de hedendaagse zakelijke leiders, anticiperen op en het bedenken van oplossingen voor de uitdagingen van morgen, op alle gebieden van het management, met inbegrip van onze drie strategische gebieden: business analytics en performance, gezondheid systeembeheer, en innovatie en ondernemerschap.

Gelegen in het hart van Ottawa, onze school is de trotse academische thuisbasis van zo'n 4.300 studenten, 88 full-time docenten, en meer dan 25.000 alumni. Onze accreditaties van de drie meest veeleisende internationale organisaties (AACSB, AMBA en EQUIS) onderstrepen onze erkenning als een van 's werelds top business schools.

Strategische Specialismen

De Telfer School of Management definieert een Strategic Area of ​​Expertise (SAE) als een onderscheidend, relevant en duurzaam platform voor het bereiken van de nationale en internationale reputatie in onderzoek, onderwijs en outreach.

Het doel is om "full spectrum" SAE's die variëren van fundamenteel en toegepast onderzoek, pedagogiek te programmeren levering en outreach te creëren.

De Telfer School heeft de volgende als zijn drie Strategische Specialismen geïdentificeerd:

Innovatie en Ondernemerschap Health Systems Management Business Analytics en prestaties

Accreditaties en Rankings

De Telfer School of Management is een van de slechts 2 business schools in Canada en één van minder dan 70 business schools in de wereld de triple crown van accreditaties te hebben bereikt.

International business school accreditaties ervoor te zorgen dat de studenten krijgen een top kwaliteit van het onderwijs. Een geaccrediteerde instelling trekt niet alleen een hogere kwaliteit van de studenten, maar het biedt ook veel mogelijkheden voor onderzoek, en zorgt voor een wereldwijde erkenning.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Master

Telfer School of Management

Gezondheidszorg systemen zijn dynamische systemen die constant naar verwachting meer diensten te verlenen met dezelfde of minder middelen. Zodat we kunnen voldoen aan de ... [+]

Een verschil maken

Gezondheidszorg systemen zijn dynamische systemen die constant naar verwachting meer diensten te verlenen met dezelfde of minder middelen. Zodat we kunnen voldoen aan de medische behoeften van alle burgers vereist talentvolle onderzoekers die zich ertoe verbinden oorspronkelijke studies over transformatieve veranderingen tot stand te brengen. Deze mensen niet alleen uit te breiden ons begrip en kennis van de gezondheidszorg, maar ook gebruik maken van hun bevindingen aan oplossingen die een fundamenteel verschil in de manier waarop de gezondheidszorg worden geleverd te ontwikkelen.

Aan de Telfer School of Management, we volledig begrijpen van de dramatische invloed van deze onderzoekers en hun werk heeft op het leven van patiënten, het werk van de zorgverleners en de richting van de gezondheidszorg. We erkennen ook de dringende behoefte aan meer gekwalificeerd medisch-systemen onderzoekers. Dat is de reden waarom we onze Master of Science in Health Systems gemaakt.... [-]

Canada Ottawa
September 2019
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Telfer School of Management

Voor u een baan in de gezondheidszorg management is veel meer dan alleen een carrière-optie van de vele. Je hebt een passie voor de gezondheid. Je beschikt over een diepe ... [+]

Passion for Health

Voor u een baan in de gezondheidszorg management is veel meer dan alleen een carrière-optie van de vele. Je hebt een passie voor de gezondheid. Je beschikt over een diepe en ernstige begeerte om je hele professionele leven te plegen:

Verbetering van kosteneffectieve gezondheidszorg Uitbreiding van de toegang van patiënten tot noodzakelijke zorg en state-of-the-art behandelingen Het bevorderen van preventie van ziekten en gezond gedrag Zorgen voor medisch personeel, systemen en installaties steeds verbetering van de kwaliteit van het leven Canadese gezondheidszorg leider

Wij delen uw passie. Al meer dan 45 jaar, heeft de Telfer School of Management een belangrijke rol in de Canadese gezondheidszorg gespeeld door het opstellen van getalenteerde mannen en vrouwen om leidinggevende posities in alle gebieden en op alle niveaus van ons land steeds veranderende aannemen, het verhogen van complexe gezondheidszorg.... [-]

Canada Ottawa
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
16 - 28 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

PhD

Telfer School of Management

Multidisciplinaire, holistische en toekomstgericht, de Telfer PhD in Management programma is uniek, uitdagend en brengt hoge verwachtingen voor studenten. Studenten die ... [+]

De Telfer PhD in Management is ontworpen de vorm visionaire, invloedrijke denkers die een positieve invloed op het leven van mensen, organisaties en gemeenschappen door middel van hun onderzoek. Onze studenten werken aan hun onderzoek in samenwerking met internationaal bekende professoren. We delen met onze studenten de expertise van onze onderzoekers, hun uitgebreide netwerk, en hun partnerschappen met organisaties in de lokale, nationale en internationale bedrijfsleven. Onze missie is om consequent handhaven van hoogwaardig onderzoek netwerken - en aan onze studenten in het midden van alles te zetten. De Telfer PhD biedt studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in een van de vijf gebieden:... [-]

Canada Ottawa
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands