Lees de Officiële Beschrijving

Onze missie, visie en waarden

MISSIE Te creëren, te behouden, te communiceren en toepassen van kennis, die bijdragen aan de culturele, sociale en economische welzijn van de inwoners van Manitoba, Canada en de wereld.

VISIE Om onze plaats onder toonaangevende universiteiten nemen door middel van een verbintenis tot transformatief onderzoek en wetenschap, en innovatieve onderwijzen en leren - uniek versterkt door inheemse kennis en perspectieven.

WAARDEN Om onze visie te realiseren, vragen wij een verbintenis tot een gemeenschappelijke set van idealen. De Universiteit van Manitoba waarden: academische vrijheid, verantwoordelijkheid, collegialiteit, Equity en inclusie, excellentie, innovatie, integriteit, respect, en Duurzaamheid.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

University of Manitoba

De Bachelor in de verpleegkunde wordt aangeboden in een gemeenschap die wordt gekenmerkt door een mozaïek van culturele groepen. Het curriculum geeft studenten een stevig ... [+]

De Bachelor in de verpleegkunde wordt aangeboden in een gemeenschap die wordt gekenmerkt door een mozaïek van culturele groepen. Het curriculum geeft studenten een stevige basis in theorie. Klinische praktijk geeft studenten de mogelijkheid om hun vaardigheden en technieken toe te passen in de werkelijke zorg geven omgevingen, zodat onze afgestudeerden mensen zien in hun geheel bij het verlenen van een dienst van essentieel belang voor de gemeenschap gezondheid en het welzijn.

degree opties BN Bachelor in de verpleegkunde - 4 jaar MN Masters of Nursing interessante cursussen Het verstrekken van zorg in een multiculturele samenleving (inclusief een studiereis naar China) Perspectives on Mental Health Nursing Farmacologie in Nursing Practice Professionele mogelijkheden Clinical Nurse Specialist Gezondheidszorg beleid analist Geregistreerde verpleegster Consultant Public Health Nurse Schoolzuster Travel Nurse Onderzoeker Wat is er uniek aan dit programma op de U van M? ... [-]
Canada Winnipeg
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands