University of New Brunswick College of Extended Learning

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over CEL

Onze missie: ontwikkelen en leveren van innovatieve, transformatieve programmering voor leerlingen van alle leeftijden en alle achtergronden.

De universiteit van New Brunswick biedt al sinds 1950 permanente educatieprogramma's. In 2002 richtte UNB het College of Extended Learning (UNB CEL) op, om permanente educatie en professionele ontwikkeling voor volwassen studenten te bieden, evenals online programmering voor personen binnen privé- en privédoeleinden. publieke organisaties, lokaal, nationaal en wereldwijd.

UNB CEL streeft naar het aanbieden van hoogwaardige, relevante cursussen en programma's, samen met trainingsoplossingen op maat en diensten die leiden tot persoonlijke en organisatorische groei en ontwikkeling. Door middel van innovatieve partnerschappen ontwikkelt UNB CEL programma's die bijdragen aan de sociale, culturele en economische ontwikkelingsbehoeften van Atlantische Canadezen en daarbuiten.

Onze diensten bestrijken het hele gamma, van analyse en planning tot ontwerp en ontwikkeling, tot levering en beheer van mogelijkheden voor levenslang leren voor vrije tijd, carrière en professionele training, diplomavoltooiing en online voor kredietprogramma's.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Health Cursus » Bekijk Health Certificates »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificate

Applied Behavior Analysis Certificate Program

Online Campus Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaar September 2019 Canada Fredericton Saint John +3 more

Het Applied Behavior Analysis (ABA) Certificate Program zal individuen voorbereiden op een carrière als bekwame assistent gedragsanalisten. [+]

Praktische toepassing. Realtime opleiding.

Het Applied Behavior Analysis (ABA) Certificate Program zal individuen voorbereiden op een carrière als bekwame assistent gedragsanalisten.

Gedurende het hele programma leren studenten de basis van gedragsanalyse, zoals hoe mensen leren en af ​​te leren gedrag en vaardigheden. Studenten zullen ook vaardigheden verwerven in de toepassingen van gedragsanalyse, zoals het bepalen waarom iemand zich met ongepast gedrag bezighoudt, hoe een gedragsinterventieplan moet worden opgesteld en hoe gedragsveranderingsprogramma's op ethische manieren continu kunnen worden beheerd.

Studenten kunnen deze op bewijsmateriaal gebaseerde vaardigheden op verschillende manieren en instellingen toepassen, zoals:... [-]


Foetaal Alcohol Spectrum Stoornis (FASD) Interventieondersteuningscertificaat

Online Voltijd 16 weken September 2018 Canada Fredericton Saint John +1 more

Huidige onderzoeken suggereren dat tot 4% van de mensen in Canada FASD hebben. [+]

CAIS 8001

Huidige onderzoeken suggereren dat tot 4% van de mensen in Canada FASD hebben. Een van de meest kritieke problemen waar de interventiesector van Canada momenteel mee kampt, is een tekort aan geschoolde arbeidskrachten om de groeiende vraag naar FAS-diagnose, -interventie en -ondersteuning te vullen. Dit programma is ontworpen om deelnemers de essentiële vaardigheden te bieden die ze in verschillende rollen en ondersteunende sectoren kunnen toepassen.

Let op: Kandidaten moeten een Early Childhood, Human Service Counsellor of een ander gerelateerd diploma of diploma hebben, of de gelijkwaardige combinatie van ervaring in een gerelateerd veld en toegepaste training.

VoordelenWerk op alle leeftijden met personen die door FASD zijn getroffenCreëer en onderhoud effectief begrip en communicatie met getroffen cliënten, individuen en familiesBied pleitbezorging en bewustzijn van gemeenschapsbronnenNeem deel aan casusplanning, crisisinterventie, rapportage en documentatieHet leerproces leren en ondersteunenOntwikkeling van behandelplannen voor familie en deelnemersProgramma details... [-]

Cursus

Toegepaste gedragsanalyse Trainingsmodules voor gezinnen en zorgverleners

Online Open Inschrijving Canada Fredericton Saint John

De toepassingsgedragsanalyse trainingsmodules voor gezinnen en verzorgers (ABATMF) zijn geschikt voor het omgaan met gedragsuitdagingen van personen van alle leeftijden en niveaus. [+]

Het opvoeden van een kind met gedragsuitdagingen is een lange reis, maar de hulp is onderweg

De toepassingsgedragsanalyse trainingsmodules voor gezinnen en verzorgers (ABATMF) zijn geschikt voor het omgaan met gedragsuitdagingen van personen van alle leeftijden en niveaus. Als uw gezinslid of iemand voor wie u zorgt, beschikt over verstandelijke beperkingen, autismespectrumstoornissen (ASS) of algemene gedragsuitdagingen, kan dit programma u helpen om de dagelijkse behoeften waarmee u te maken krijgt, te beheersen. Alle modules in dit programma zijn gebaseerd op de principes van Applied Behavior Analysis (ABA).

Dit programma bestaat uit online en vooraf opgenomen lezingen waarmee je in je eigen tempo kunt werken. De instructeur is ook online beschikbaar op vaste tijden om je vragen te beantwoorden en aan het einde van elke module zal er een conferentiegesprek met de instructeur zijn om ervaringen te bespreken en vragen te stellen.... [-]


HT