Lees de Officiële Beschrijving

Over CEL

Onze missie: ontwikkelen en leveren van innovatieve, transformatieve programmering voor leerlingen van alle leeftijden en alle achtergronden.

De universiteit van New Brunswick biedt al sinds 1950 permanente educatieprogramma's. In 2002 richtte UNB het College of Extended Learning (UNB CEL) op, om permanente educatie en professionele ontwikkeling voor volwassen studenten te bieden, evenals online programmering voor personen binnen privé- en privédoeleinden. publieke organisaties, lokaal, nationaal en wereldwijd.

UNB CEL streeft naar het aanbieden van hoogwaardige, relevante cursussen en programma's, samen met trainingsoplossingen op maat en diensten die leiden tot persoonlijke en organisatorische groei en ontwikkeling. Door middel van innovatieve partnerschappen ontwikkelt UNB CEL programma's die bijdragen aan de sociale, culturele en economische ontwikkelingsbehoeften van Atlantische Canadezen en daarbuiten.

Onze diensten bestrijken het hele gamma, van analyse en planning tot ontwerp en ontwikkeling, tot levering en beheer van mogelijkheden voor levenslang leren voor vrije tijd, carrière en professionele training, diplomavoltooiing en online voor kredietprogramma's.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificate

University of New Brunswick College of Extended Learning

Het Applied Behavior Analysis (ABA) Certificate Program zal individuen voorbereiden op een carrière als bekwame assistent gedragsanalisten. ... [+]

Praktische toepassing. Realtime opleiding.

Het Applied Behavior Analysis (ABA) Certificate Program zal individuen voorbereiden op een carrière als bekwame assistent gedragsanalisten.

Gedurende het hele programma leren studenten de basis van gedragsanalyse, zoals hoe mensen leren en af ​​te leren gedrag en vaardigheden. Studenten zullen ook vaardigheden verwerven in de toepassingen van gedragsanalyse, zoals het bepalen waarom iemand zich met ongepast gedrag bezighoudt, hoe een gedragsinterventieplan moet worden opgesteld en hoe gedragsveranderingsprogramma's op ethische manieren continu kunnen worden beheerd.

Studenten kunnen deze op bewijsmateriaal gebaseerde vaardigheden op verschillende manieren en instellingen toepassen, zoals:... [-]

Canada Fredericton
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
250 - 1000 uur
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of New Brunswick College of Extended Learning

Dit programma is ontworpen om deelnemers de essentiële vaardigheden te bieden die ze in verschillende rollen en ondersteunende sectoren kunnen toepassen. ... [+]

Huidige onderzoeken suggereren dat tot 4% van de mensen in Canada FASD hebben. Een van de meest kritieke problemen waar de interventiesector van Canada momenteel mee kampt, is een tekort aan geschoolde arbeidskrachten om de groeiende vraag naar FAS-diagnose, -interventie en -ondersteuning te vullen. Dit programma is ontworpen om deelnemers de essentiële vaardigheden te bieden die ze in verschillende rollen en ondersteunende sectoren kunnen toepassen.

Let op: Kandidaten moeten een Early Childhood, Human Service Counsellor of een ander gerelateerd diploma of diploma hebben, of de gelijkwaardige combinatie van ervaring in een gerelateerd veld en toegepaste training.

VoordelenWerk op alle leeftijden met personen die door FASD zijn getroffenCreëer en onderhoud effectief begrip en communicatie met getroffen cliënten, individuen en familiesBied pleitbezorging en bewustzijn van gemeenschapsbronnenNeem deel aan casusplanning, crisisinterventie, rapportage en documentatieHet leerproces leren en ondersteunenOntwikkeling van behandelplannen voor familie en deelnemersWie zou moeten bijwonen?... [-]
Canada Fredericton
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
20 weken
Online
Lees meer in Nederlands

Cursus

University of New Brunswick College of Extended Learning

De Applied Behavior Analysis Training voor gezinnen en verzorgers is geschikt voor personen die dagelijks worden geconfronteerd met het omgaan met gedragsuitdagingen van ... [+]

Het opvoeden van een kind met gedragsuitdagingen is een lange reis, maar de hulp is onderweg

De Applied Behavior Analysis Training voor gezinnen en verzorgers is geschikt voor personen die dagelijks worden geconfronteerd met het omgaan met gedragsuitdagingen van personen van verschillende leeftijden, met een verstandelijke beperking, met autismespectrumstoornissen (ASS) of algemene gedragsuitdagingen. Alle cursussen in dit programma zijn gebaseerd op de principes van Applied Behavior Analysis (ABA).

Dit inleidende niveau-programma bestaat uit online en vooraf opgenomen lezingen waarmee je in je eigen tempo kunt werken. De online facilitator is ook beschikbaar (via e-mail of conference call) om uw vragen te beantwoorden, ervaringen te bespreken of cursusmateriaal te verduidelijken.... [-]

Canada Fredericton
Open Inschrijving
Engels
Online
Lees meer in Nederlands