University of Regina

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In 2017 werd de University of Regina door Times Higher Education gerangschikt in de Top 200 Beste Jonge Universiteiten ter wereld, voortbouwend op onze gevestigde reputatie voor excellentie en innovatieve programma's die leiden tot niet-gegradueerden, afgestudeerden en doctoraten.

Collegegeld blijft onder het nationale gemiddelde en de universiteit staat op de tweede plaats van de meest uitgebreide universiteiten op het gebied van financiële ondersteuning door studenten - beurzen, prijzen en beurzen - beschikbaar als percentage van het collegegeld.

In Regina, onze hoofdcampus en de historische College Avenue-campus bevinden zich op 239 hectare en bieden een aantrekkelijke studie- en werkomgeving voor onze studenten, docenten en medewerkers. Beide Regina-campussen bevinden zich in Wascana Center, een van de grootste stadsparken in Noord-Amerika.

programma's

We bieden meer dan 120 undergraduate programma's en 78 graduate programma's, waaronder veel gespecialiseerde programma's zoals politiewetenschappen en overheidsbeleid.

Onze faculteit Ingenieurswetenschappen en Toegepaste Wetenschappen biedt een aantal niet-gegradueerde programma's gericht op het voorbereiden van studenten op een loopbaan in petroleumtechnologie, software systems engineering, milieutechniek engineering en elektronische en industriële systems engineering. Alle zijn volledig geaccrediteerd door de Canadian Engineering Accreditation Board.

La Cité Universitaire Franstalige is een hub voor de studie van de Franse taal en cultuur van Franstalige regio's en landen over de hele wereld. La Cité biedt een compleet aanbod van programma's in het Frans als tweede taal die voldoet aan de behoeften van leerlingen van beginners tot gevorderden.

Wij waarderen inclusief onderwijs en bieden programma's en initiatieven die dit doel ondersteunen, zoals het certificaat in uitgebreide studies in inclusief onderwijs, dat kennis en expertise verbetert bij het bevorderen van een inclusief klaslokaal, en Campus for All, een inclusief postsecundair onderwijs (IPSE) initiatief voor volwassenen met een verstandelijke beperking. De universiteit ondersteunt inclusie en diversiteit via programma's zoals het Colourful Campus House, een huisvestingsoptie specifiek voor 2LGBTQ-studenten. Colourful Campus House is opgericht in samenwerking met UR Pride Center en heeft twee appartementen met zes slaapkamers in de residentie van College West toegewezen voor dit initiatief. Ook in College West heeft een nieuwe multifunctionele lounge op de vierde verdieping speciale ventilatie, zodat ruimte kan worden gebruikt voor vlekken, zodat inheemse studenten hun cultuur vrij kunnen oefenen en een gevoel van verbondenheid kunnen opbouwen.

Universitaire programma's zoals verpleegkunde spelen in op de behoeften van de provincie en het evenwicht tussen wetenschap, onderzoek en openbare dienstverlening dat onze driedelige academische missie vormt, trekt studenten en internationale aandacht. We zijn er trots op de eerste Canadese universiteit te zijn die een Bachelor of Arts-graad in politiewetenschappen aanbiedt. Het programma heeft geleid tot belangrijke partnerschappen met politiediensten in de provincie en daarbuiten. We zijn ook trots om innovatieve interdisciplinaire opleidingen aan te bieden. Het interdisciplinaire programma Creative Technologies, gevestigd in de Faculteit Media, Kunst en Performance, brengt kunstenaars, wetenschappers en culturele theoretici samen die kunnen kiezen uit een breed scala aan cursussen in engineering, informatica en beeldende kunst, zoals nieuwe media , filmproductie, animatie en softwareontwerp.

Ervaring met leren en afgestudeerden die klaar zijn voor carrière

Afgestudeerden van de University of Regina ervaren de beste werkgelegenheidsresultaten van alle postsecundaire afgestudeerden in Saskatchewan. We zijn leiders op het kritieke gebied van ervaringsleren en onze afgestudeerden verlaten onze campus om succesvol te zijn in de wereld. In 1969 waren we de eerste universiteit in West-Canada die coöperatieve stages aanboden, en nu bieden we het coöperatieve onderwijs- en stageprogramma aan in meer dan 50 programma's in de faculteiten kunst, bedrijfskunde, techniek en toegepaste wetenschappen en wetenschap .

Onderdelen van ervaringsleren in onze opleidingen zorgen ervoor dat onze coöperatieve onderwijsstudenten ongeveer $ 9 miljoen aan lonen per jaar verdienen. In het afgelopen decennium zijn co-op-vacatures en stages met 60 procent gegroeid, terwijl we doorgaan met het ontwikkelen van carrièremogelijkheden en studenten in contact brengen met potentiële werkgevers.

Naast traditionele samenwerkingsprogramma's en stagemogelijkheden, zijn we de eerste in Canada die loopbaangerelateerde werkgelegenheid garanderen voor diegenen die zijn geregistreerd in ons UR-garantieprogramma. Het UR-garantieprogramma, opgericht in 2009, biedt studenten toegang tot kritieke academische, leiderschaps- en servicemogelijkheden tijdens hun bachelorstudie. Studenten die het programma met succes afronden, moeten over de vaardigheden en kennis beschikken die nodig zijn om hun loopbaan binnen zes maanden na hun afstuderen te starten. Als een student niet slaagt, betaalt de universiteit voor een jaar (30 studiepunten) aan extra collegegeld en cursusgeld.

De University of Regina trots op een inclusieve campus voor iedereen te zijn en we verwelkomen studenten van over de hele wereld om hun educatieve doelen te bereiken. Er is voor iedereen een plek op de University of Regina en we hopen dat je je bij ons aansluit!

Locaties

Regina

Address
3737 Wascana Pkwy
SK S4S 0A2 Regina, Saskatchewan, Canada