The Cyprus School of Molecular Medicine

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over de kwestie-Cyprus School of Molecular Medicine (CSMM)

De Cyprus Instituut voor Neurologie en Genetica (CING) vestigde zijn postdoctorale school, de Cyprus School of Molecular Medicine (CSMM) in september 2012, gericht op studenten met het onderzoek belangen van toepassing zijn op de activiteiten van het Instituut.

De CSMM biedt een ongeëvenaarde educatieve ervaring om de best presterende studenten, die kan verwachten te worden onderwezen en begeleid door de toonaangevende biomedische wetenschappers en neurologen in Cyprus, terwijl ook het werken samen met hen in hun laboratoria.

De CSMM biedt zeven programma's van de studie die leidt tot MSc en PhD graden, respectievelijk.

De aangeboden programma's leiden tot de volgende titels: 1. Master in Science (MSc) in Molecular Medicine 2. Master in Science (MSc) in Medical Genetics 3. Master in Science (MSc) in Neuroscience 4. Master in Science (MSc) in Biomedical Research 5. Doctor of Philosophy (PhD) in Molecular Medicine 6. Doctor of Philosophy (PhD) in Medical Genetics 7. Doctor of Philosophy (PhD) in Neuroscience

Als een Center of Excellence in fundamenteel en toegepast onderzoek in de biomedische en klinische wetenschappen gericht op dienstverlening, onderzoek en onderwijs te combineren om zo de kwaliteit van leven van mensen uiteindelijk te verbeteren, heeft de CING de weg vrij voor een nieuwe generatie wetenschappers geplaveid. De Cyprus School of Molecular Medicine, ondergebracht in het CING terrein biedt studenten met een unieke educatieve ervaring te combineren geleerd cursussen en onderzoek in gespecialiseerde state-of the-art laboratoria, op het gebied van neurologie, genetica en biomedische wetenschappen. CSMM studenten worden onderwezen en begeleid door een aantal van de meest hooggekwalificeerde wetenschappers in hun vakgebied. De CSMM bedoeld om excellente studenten met een verstandelijke nieuwsgierigheid, die willen hun opleiding en de state-of-kennis over regionale problemen van de mondiale betekenis van de thema's van de afdelingen en klinieken bij CING uit te breiden aan te trekken.

Wat je krijgt als CSMM student

Na voltooiing van hun gekozen studieprogramma, kunnen afgestudeerden van de CSMM verwachten om diepgaande kennis van de onderwerpen die door de gespecialiseerde afdelingen en klinieken van de CING hebben, terwijl ook het bevorderen van hun analytische vaardigheden, begrip van de problemen en het vermogen om innovatieve oplossingen voor te stellen bij te dragen aan de internationale wetenschappelijke gemeenschap. De levendige omgeving van de CING, waarbinnen de CSMM is gehuisvest, biedt de ideale setting voor studenten om te ervaren en te profiteren van de 3-pijlers werken naadloos samen om een ​​positieve feedback lus te vormen: SERVICES (Dag klinieken en intramurale afdeling), ONDERZOEK (6 Clinical Sciences afdelingen en 9 Biomedische Wetenschappen afdelingen) en ONDERWIJS.

Het is het doel van zowel het Instituut en de School voor onze studenten om niet alleen de academische vaardigheden te verwerven, terwijl op CSMM, maar ook waardevolle overdraagbare vaardigheden. Om deze reden is elk van onze programma's en hun respectieve cursussen zijn gebouwd om praktische en cruciale vaardigheden, zoals het vermogen om te ijverig en productiever te werken aan uitdagende projecten zijn onder meer de mogelijkheid om doelen te stellen en succesvol beheren van een studie / lab schema, teamwork vaardigheden , goede communicatieve vaardigheden en effectieve communicatie van ideeën, zowel mondeling als schriftelijk.

Locaties

Nicosia

Cyprus Institute of Neurology & Genetics

Address
International Airport Ave. 6,
Ayios Dhometios

Nicosia, Nicosia, Cyprus
Telefoonnr.
+357 22392840