Unicaf University (ZM)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UNICAF University in een oogopslag

Unicaf University is een pan-Afrikaanse onafhankelijke, erkende universiteit die de beste elementen van het internationale onderwijs combineert en hoogwaardige, internationaal erkende kwalificaties biedt.

De universiteit heeft filiaalcampussen en / of leercentra in 9 verschillende landen in Afrika en is geregistreerd en goedgekeurd door de Nationale Raad voor het hoger onderwijs (NCHE) in Malawi en de Hoger Onderwijs Autoriteit van Zambia (HEA).

Unicaf University streeft naar excellentie op het gebied van lesgeven, prestaties en tevredenheid van studenten in een voortdurend verbeterende academische omgeving. De universiteit wil de leidende universiteit worden in Afrika bezuiden de Sahara, erkend vanwege zijn uitstekende bijdrage aan onderwijs, leren en onderzoek.

De campussen van Unicaf University bieden studenten de mogelijkheid om internationaal erkende kwalificaties van hoge kwaliteit te verdienen voor een zeer lage prijs. Unicaf University streeft ernaar studenten de kans te bieden hun kennis en persoonlijke vaardigheden te vergroten, hun carrière te bevorderen en de levens te bouwen waarvan ze dromen.

Unicaf University biedt volledig online programma's en programma's die worden aangeboden via blended learning op een van zijn campussen en leercentra. Bovendien hebben studenten op hun filiaalcampussen de mogelijkheid om een ​​persoonlijke sessie te houden en te profiteren van een aantal diensten zoals toegang tot digitale bibliotheken, openbare lezingen, seminars en een aantal sociale activiteiten.

De universiteit maakt gebruik van de samenwerkingsverbanden van UNICAF met internationaal geaccrediteerde universiteiten, zoals de University of South Wales, de University of Nicosia en de Marymount California University, om concurrerende, internationaal geaccrediteerde online graden te bieden tegen betaalbare prijzen. Studenten profiteren ook van de cursussen op de campus, aangeboden door Unicaf University zelf.

UNICAF is een van de meest genereuze studiebeursprogramma's die beschikbaar zijn. Het programma ondersteunt studenten die zijn gevestigd in Afrika en biedt mogelijkheden voor studies naar verschillende afstandsonderwijs programma's uitgereikt door Europese, Britse en Amerikaanse universiteiten. Momenteel verstrekt UNICAF studiebeurzen voor de online programma's die worden aangeboden door de University of South Wales in het Verenigd Koninkrijk, de Universiteit van Nicosia in de EU en de Marymount California University in de VS.

De laatste twee decennia hebben onze aangesloten instellingen studiebeurzen aangeboden aan internationale studenten. Succesvolle studenten konden op het hoogste niveau een belangrijke bijdrage leveren aan hun thuisland.

Het UNICAF Scholarship Programme werd opgericht om hoogbegaafde kansarme studenten de mogelijkheid te bieden hun opleiding te bevorderen door naar internationaal erkende kwalificaties te studeren tegen veel lagere kosten.

Onze visie

Unicaf University ambieert een vooraanstaande bijdrage te leveren aan excellentie in tertiair onderwijs en onderzoek in Afrikaanse landen.

Onze missie

De studenten helpen om opgeleide individuen te worden, hun academische en professionele doelen te bereiken en verantwoorde rollen op zich te nemen in een veranderende wereld van wereldwijde onderlinge afhankelijkheid; om onderzoek en het genereren van kennis te bevorderen; om de samenleving van dienst te zijn door de verspreiding en toepassing van kennis, alsook door innovatieve partnerschappen met bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Health MSc » Bekijk Online MBA » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Doctor of Educations » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk PhD » Bekijk Masters » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

MSc in Health Management

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2019 Cyprus Larnaca Verenigde Staten New York City Griekenland Athene Roemenië Boekarest Verenigd Koninkrijk Londen Egypte Caïro Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenia Nairobi Nigeria Lagos Somalië Mogadishu Zambia Lusaka Jordanië Irbid Cyprus Online +28 more

[+]

Online en via Ondersteunde Open Learning

Toelatingseisen Reguliere toelating tot een masteropleiding vereist een geaccrediteerde bacheloropleiding Aanvragers met een geaccrediteerde Master's degree zal ook worden overwogen voor de toegang HND Relevant houders met goede relevante werkervaring (na het afstuderen) kan worden beschouwd voor de toegang Kennis van het Engels (als de bacheloropleiding niet werd onderwezen in het Engels) Bijgewerkte CV Een officiële brief van aanbeveling (hetzij Academic of Business) Persoonlijke verklaring (minimaal 500 woorden) weg [-]

Videos

UNICAF is by your side on the road to success

UNICAF Scholarship Programme

Contact
Bezoekadres
UNICAF Building 52 Famagusta Avenue
Larnaca, Larnaca, 6019 CY
Bezoekadres
1745 Broadway
New York, New York, 10019 US
Social Media
Bezoekadres
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athens, Central Athens Regional Unit, GR
Bezoekadres
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

Bucharest, Boekarest, 060754 RO
Bezoekadres
Kemp House, 152 City Road
London, Engeland, EC1V 2NX GB
Bezoekadres
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, Gouvernement Caïro, EG
Bezoekadres
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Greater Accra, GH
Bezoekadres
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67
Lilongwe, Central, MW
Bezoekadres
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis, MU
Bezoekadres
West Park Suites,
7th Floor, Ojijo Road,
opp. Parklands Police Station

Nairobi, Nairobi County, KE
Bezoekadres
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, NG
Bezoekadres
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, SO
Bezoekadres
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Lusaka, ZM
Bezoekadres
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbid Governorate, JO
Bezoekadres
Cyprus Online, CY