Universiteiten, Scholen en Hogescholen in de Dominicaanse Republiek

Top Universiteiten in de Dominicaanse Republiek 2018

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen in Dominicaanse Republiek. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Dominicaanse Republiek. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de opleidingen aangeboden.

Zoek universiteiten in Dominicaanse Republiek en bladeren door hun programma's aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende studiemogelijkheden in Dominicaanse Republiek en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Dominicaanse Republiek rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Dominicaanse Republiek

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra

Bachelor Master M.D. Dominicaanse Republiek Santiago de los Caballeros Santo Domingo January 2019 +1 more

Maak kennis met de PUCMM Pontificia Universidad Catolica Madre y Maestra (PUCMM) Het is een non-state, katholieke instelling van de dienstverlening aan de gemeenschap. Het werd gemaakt door de Dominicaanse bisschoppenconferentie, op 9 september 1962. Het is een instelling voor hoger onderwijs dat academische excellentie benadrukt en staat open voor iedereen, ongeacht ras, sociale klasse, ideologie of religieuze overtuigingen. Het richt zich op de wetenschappelijke zoektocht… [+] naar oplossingen voor maatschappelijke problemen en eisen van het algemeen welzijn te pakken. Het Misio n "Zoeken wetenschappelijke oplossingen voor de uitdagingen van de Dominicaanse mensen en het mondiale milieu, en het voorbereiden van de leiders, begiftigd met ethische, humanistische en christelijke principes die nodig zijn voor de materiële en spirituele ontwikkeling van de samenleving, behoud van het karakter van de open ruimte voor de vrije discussie van ideeën". uitzicht "Als een instelling voor hoger onderwijs verbonden aan het christelijk humanisme, nationale en regionale referentie voor de kwaliteit en de relevantie van hun werk en de internationaal erkende programma's." Campus de Santiago Santiago Campus is gelegen op de Duarte snelweg, 1 1/2 km van de stad Santiago de los Caballeros. Deze campus, die op 26 januari 1967 geopend, is een icoon van de stad. Het beslaat een oppervlakte van 950.000 vierkante meter en is een echte ecologische long van de regio en een prachtige tuin die campus studie en onderzoek uitnodigt. Met deze visie, heeft de architect Francisco Camarena geleid het ontwerp werk van zijn gebouwen. Door dit idee is bedoeld om de topografie en de originele schoonheid van het landschap te behouden en tegelijkertijd zorgen voor een geschikte omgeving voor de ontwikkeling van academische en geestelijke leven van studenten, docenten en andere leden van de universitaire gemeenschap. Campus St. Tomás de Aquino De St. Tomás de Aquino campus is gelegen in het centrale punt van Santo Domingo, de oudste stad in Amerika. Het bestaat uit een complex van moderne gebouwen gelegen aan de rand en het gebied rondom de oude Pauselijke Seminary St. Tomás de Aquino, een integraal onderdeel van de Campus. Hij begon te werken in de stad van Santo Domingo in 1981. [-]